Kaçırılan Kızının Bulunmasını İstedi - Son Dakika
Güncel

Kaçırılan Kızının Bulunmasını İstedi

Kaçırılan Kızının Bulunmasını İstedi

Sakarya'nın Adapazarı ilçesinde sabah saatlerinde işe giderken kaçırılan 21 yaşındaki Dilek Tan'dan altı gündür haber alınamıyor.tarafından kaçırıldı.

28.08.2012 16:44

Sakarya'nın Adapazarı ilçesinde sabah saatlerinde işe giderken kaçırılan 21 yaşındaki Dilek Tan'dan altı gündür haber alınamıyor.

Adapazarı ilçesinde fırıncılık yapan Mehmet Tan'ın kızı Dilek Tan, 22 Ağustos sabahı babasının işyerine giderken iddialara göre Uğur A

tarafından kaçırıldı. Kaçırıldıktan sonra babasının ortağı Mustafa Kalyoncu'yu arayan Dilek Tan, "Beni kurtarın, Uğur beni kaçırdı, şu an İstanbul Ataşehir'deyiz" dedi ve daha sonra telefonu kapattı.

Kendisinden bir daha haber alınamayan Dilek Tan'ın hayatından şüphe ettiğini söyleyen baba Mehmet Tan, "Kızım Dilek'i sabah 06: 00 sularında kaçırdılar. Kızımın hayatından şüphe duyuyorum. Şu ana kadar ne sesini duydum ne de telefonlarıma cevap alamadım" dedi. Kızının tehdit edilerek kaçırdıklarını düşündüğü için gereken yerlere müracaat ettiğini anlatan Tan, şöyle konuştu: "Kızımın bulunmasını istiyorum. Uğur isimli biri tarafından kaçırıldığını öğrendiğimiz kızımın ne amaçla kaçırdığı hakkında şuana kadar bir bilgi alamadım. Sabah fırında çalışan işçilerimiz dükkanda beklerken arayıp ulaşamıyorlar, daha sonra ortağımı arayarak 'Beni kurtarın' diyor. Bir daha da kendisinden haber alınamadı. Kızımın bulunmasını istiyorum. Bir kızım bir de oğlum var oğlum askerde. Eşim Emine Tan ise bu olay yaşandığından beri çok kötü durumda. Adalete güveniyoruz ve kızımızın bulunup bize teslim edilmesini istiyoruz." - SAKARYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kaçırılan Kızının Bulunmasını İstedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement