Kadın ve Erkeğin Eşsiz Uyumu Sabri Özel'de - Son Dakika
Güncel

Kadın ve Erkeğin Eşsiz Uyumu Sabri Özel'de

Kadın ve Erkeğin Eşsiz Uyumu Sabri Özel\'de

Modern formları ve klasik çizgileriyle kadın ve erkek giyimde modaya yön veren Sabri Özel, 2013 yaz sezonuna damgasını vuracak zengin model çeşitleriyle öne çıkıyor.

25.07.2013 16:20

Sabri Özel'in yaz koleksiyonunda yer alan benzer formlarda ve benzer renklerle bezeli kadın ve erkek modelleri, çiftlerin stillerini birbirleriyle uyumlu olarak yansıtmalarına imkan veriyor. Kadın ve erkeğin uyumlu birlikteliğini zengin kombin seçenekleriyle renklendiren Sabri Özel modelleri, moda severlerin beğenisine hitap ediyor.

Düz renklerin dayanılmaz cazibesi Sabri Özel'de

Sabri Özel 2013 yaz koleksiyonunda öne çıkan düz renklerin hakimiyeti, farklı formdaki giysi ve aksesuarlarla benzersiz kombinler yapılmasını sağlıyor. Düz kırmızı pantolon ile beyaz gömlekler erkeklerin günlük hayatlarında şık bir detay olarak yer alırken, kadınların tercih edebileceği dar formlu, düz koyu lacivert üzerine kırmızı detaylandırılmış şeritli elbiseler de çiftlerin uyumlu birlikteliklerini stillerine taşımalarına yardımcı oluyor.

Beyaz gömleklerin kadın ve erkek için vazgeçilmez bir klasik olarak yer aldığı Sabri Özel 2013 yaz koleksiyonu, kadınların mini kırmızı şort ile erkeklerin ise kırmızı düz renk kumaş pantolonlar ile kombin yaparak, ortak bir stil yakalamalarını mümkün kılıyor.

Farklı yaka formları farklı beğenilerin aynası

Sabri Özel'in yeni sezon ürünleri arasında öne çıkan bir diğer detay ise, farklı yaka ve pantolon formları olarak dikkat çekiyor. Gömlek ve bluz yakalarında sıkça rastladığımız V yaka formları, erkek ve kadınların ortak bir stil paydasında buluşmalarını sağlıyor. Bisiklet yaka bluzların, erkek düz renk t-shirtleriyle uyumlu olmasıyla dikkat çektiği tasarımlar da benzer moda anlayışına sahip çiftlerin başarılı ve uyumlu kombinler yapmasını sağlayarak, yazın hafifliğini giysilere taşıyor.

Sabri Özel 2013 yaz koleksiyonunda yer alan birbirinden şık tasarımlar, uyumlu birlikteliklerini stillerine taşımak isteyen moda sever kadın ve erkekleri bekliyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kadın ve Erkeğin Eşsiz Uyumu Sabri Özel'de - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement