Kanser Hastalarına Türkülü Destek - Son Dakika
Güncel

Kanser Hastalarına Türkülü Destek

Kanser Hastalarına Türkülü Destek

Bursa'da, Umutlu Yarınlar Derneği öncülüğünde kanser hastalarına destek için ‘Bir Türkü Bin Umut' projesi başlatıldı.

06.03.2014 11:50

Bursa'da, Umutlu Yarınlar Derneği öncülüğünde kanser hastalarına destek için 'Bir Türkü Bin Umut' projesi başlatıldı.

31 türküden oluşacak 'Bir Türkü Bin Umut' adlı albümün satışından gala gecesinde elde edilecek gelir, kanser hastaları yararına kullanılmak üzere Ali Osman Sönmez Onkoloji Hastanesi'ne bağışlanacak. Umutlu Yarınlar Derneği Başkanı Özlem Mutlu, yardımseverleri projeye destek olmaya çağırdı. Mutlu, "Müzisyen arkadaşımız 1978 doğumlu Sezgin Şivcak'ın genç yaşlarından itibaren başlayan müzik hayatı, 2008 yılında kanser hastalığına yakalanmasıyla birdenbire değişti. Bu hastalığı atlatabilen şanslı insanlardan biri olan Şivcak, Bursa'daki kanser hastalarına vefa borcu olduğunu düşünüyor" diye konuştu.

Mutlu, albümün 2 CD'den oluşacağını ifade eden Mutlu, ilk etapta bin adet baskıyla gala gecesinde gönüllü bağışçıların satışına sunulacağını söyledi.

Sezgin Şivcak ise, "2008 yılında kanser hastası olduğumu öğrendim, İstanbul'da yaşıyordum. Kanserli kitleyi vücudumdan ayıran doktor beni kemoterapi için Bursa Onkoloji Hastanesi'ne nakletti. Bursa'ya yerleştim. Maddi-manevi çok büyük destek gerektiren bu hastalığın tedavisi sürerken kendi kendime söz verdim; bu hastalığı atlatır ve tekrar sağlığıma kavuşursam bu acıyı yaşayanlar için elimden geleni yapacağım" dedi.

Gala gecesi, 6 Nisan Pazar günü Merinos Kongre ve Kültür Merkezi'nde yapılacak. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kanser Hastalarına Türkülü Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement