Kapalı Pazar Yerine Kamera Sistemi - Son Dakika
Güncel

Kapalı Pazar Yerine Kamera Sistemi

Kapalı Pazar Yerine Kamera Sistemi

Seydişehir Belediyesi halkın güvenliği için kapalı pazar yerine kamera sistemi kurdu.

02.04.2013 08:59

Seydişehir Belediyesi tarafından vatandaşların huzurlu, güvenli ve refah içerisinde alışverişlerini gerçekleştirebilmeleri amacıyla Kapalı Pazar yerinin çeşitli bölgelerine güvenlik kamera sistemi yerleştirildi.

Seydişehir Belediyesi tarafından 14.000 metrekare alanda inşa edilen; Bölgenin en büyük ve modern alışveriş yeri olarak çarşamba ve perşembe günleri hizmet veren Kapalı Pazar Yerinde, Seydişehir Belediye Başkanı Abdulkadir Çat'ın direktifleri doğrultusunda kamera sistemi kurulması için şubat ayının son haftasında siparişi verilerek çalışmalara başlandı.

23 Mart 2013'de montajı başlayan kamera sistemi 27 Mart 2013 tarihinden itibaren faaliyete geçti. Pazar yerinin ana girişi, Alaylar, balıkçılar, İlçe Tarım girişlerinde ve muhtelif yerlerinde olmak üzere 8 güvenlik kamerası ilçe halkının güvenli alışverişi için tedbir olarak kuruldu.

"VATANDAŞLARIMIZ DAHA GÜVENLİ ALIŞ VERİŞ YAPABİLECEK"

Seydişehir Belediye Başkanı Abdulkadir Çat konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada: "Seydişehir'de çarşamba ve perşembe günleri kurulan hafta içinde ise otopark olarak kullanılan, bayramlarda kutlamalara ev sahipliği yapan, konser, düğün gibi çeşitli etkinliklerin yapıldığı, vatandaşımızın ihtiyaçlarına cevap verebilen çok amaçlı olarak inşa ettiğimiz pazar yerinde güvenlik amacı ve olası olumsuz olaylara karşı tedbir için kamera sistemi kurduk. Esnafımızın mallarının güvenliğinin sağlanmasına, halkımızın rahat ve huzur içinde alış verişlerini yapabilmesine imkan tanımış olacağız.

Vatandaşlarımızın güvenli alışverişlerini sağlamak için Kapalı Pazar yeri girişleri ve muhtelif yerlerinde hizmete giren kameralarla 24 saat izlenebilecek ve kayıt altına alınabilecek. Kamera sistemiyle pazar yerinde yaşanabilecek her türlü olumsuz olaylara karşı önlem almış olacağız.Güvenlik kameraları pazaryerinde oluşabilecek hırsızlık, gasp olaylarında caydırıcı bir unsur oluşturması, muhtemel darp, gasp, hırsızlık ve benzeri durumlarda emniyet için delil ve görüntü almayı sağlaması bakımından da önem taşıyacak. Memleketimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kapalı Pazar Yerine Kamera Sistemi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement