Karabalık Geredelilerle Buluştu - Son Dakika
Güncel

Karabalık Geredelilerle Buluştu

Karabalık Geredelilerle Buluştu

Ceylan'ın ev sahipliği yaptığı buluşmada mahallelinin sıkıntıları masaya yatırıldı çözüm önerileri üretildi.

11.04.2012 16:34

Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, sivil toplum örgütleri ile gerçekleştirdiği sohbet toplantıları çerçevesinde önceki akşam da Kartepe Geredeliler Dernek üyeleri ile bir araya geldi. Dernek Başkanı Mustafa Ceylan'ın ev sahipliği yaptığı buluşmada mahallelinin sıkıntıları masaya yatırıldı çözüm önerileri üretildi.

Toplumun her kesimi ile bir araya gelerek fikir alış verişinde bulunan Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, önceki akşam da Kartepe Geredeliler Derneği Başkanı Mustafa Ceylan'ın evine konuk oldu. Geredeli hemşehrileri ile Başkan Karabalık'ı İstasyon Mahallesi'nde ki evinde ağırlayan Ceylan'a belediye meclis üyesi Yusuf Özdemir de konuk oldu. İstasyon ve Tepecik Mahalleleri'nde yaşayan Geredeli vatandaşların taleplerinin aktarıldığı sohbette Başkan Karabalık, sorunların çözümünde yapacaklarını tek tek aktardı.

Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, sivil toplum örgütleri ile her fırsatta bir araya gelmeye özen gösterdiğini belirterek, "Yeni kurulan bir ilçe olarak verilecek hizmet üretme noktasında sivil toplum örgütleri ile istişare halindeyiz. Bölge halkımızın taleplerini yakından takip etmekteyiz. Çözülemeyecek sorun yok. Konunun tarafları ile bir araya gelerek çözüm noktasında gereken çalışmaları zaman içersinde gerçekleştirmekteyiz. Bu noktada bizim en çok ihtiyacımız olan halkımızın gereken sabrı göstermesidir" dedi.

Bölgede yaşayan Geredeliler, Başkan Karabalık'ın samimi düşüncelerinden dolayı kendisine her zaman olduğu gibi destek olmak adına üzerlerine düşeni yapacaklarını belirttiler. Bölgede önemli arter yollar arasında yer alan Leyla Atakan ve Hüsnü Efe Caddelerini kapsayan enerji hatlarının yer altına alınarak asfaltlanmasından dolayı başkana teşekkür eden Geredeliler, ara arter yollarda da gerekli düzenlemelerin program dahilinde gerçekleşeceğini öğrenmekten de mutluluk duyduklarını ifade ettiler.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Karabalık Geredelilerle Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement