Karaköprü Belediyespor Gözünü 3. Lig'e Dikti - Son Dakika
Güncel

Karaköprü Belediyespor Gözünü 3. Lig'e Dikti

Karaköprü Belediyespor Gözünü 3. Lig\'e Dikti

Bölgesel Amatör Lig'de(BAL) mücadele eden Karaköprü Belediyespor, Kilis Belediyespor'u tek golle geçti.

23.02.2016 12:09

Şanlıurfa'yı ve Karaköprü'yü Bölgesel Amatör Lig'de temsil eden Karaköprü Belediyespor başarıdan başarıya koşuyor. Ligin 18'inci haftasında Kilis Belediyespor'a konuk olan Karaköprü ekibi 3 puana tek golle uzandı.

Kilis 7 Aralık Stadı'nda oynanan maçı tecrübeli hakemlerden Aytaç Coşar yönetti. İlk yarıda Karaköprü Belediyespor üstün oynasa da rakibine üstünlük sağlayamadı. İki ekipte ilk yarıda birbirini tartmakla yetindi. Taraftarına 3 puanla döneceğinin sözünü veren Kırmızı Siyahlılar, ikinci yarıda üstün bir futbol ortaya koydu. Maçın son dakikasına kadar temposunu koruyan Karaköprü temsilcisi maçın son dakikalarında İbrahim Taşkıran'ın karambolden dönen topu ağlara göndermesi ile 1-0 öne geçti. Golden sonra Aytaç Coşar maçın bitiş düdüğünü çaldı ve Karaköprü Belediyespor 3 puana tek golle uzandı.

Maçın ardından Karaköprü Belediyespor'lu futbolcu Deniz Işık, zorlu geçen karşılaşmada galibiyet aldıkları için çok mutlu olduklarını söyledi.

Teknik Direktör Ahmet Görgün ise "Maçın zorlu geçeceğini biliyorduk. Maça iyi hazırlanmamıza rağmen sahaya istediklerini yansıtamadık. Son dakikada gelen golle 3 puan aldık. Şimdi önümüzdeki maçlara bakıyoruz" dedi.

Karaköprü Belediyespor bu maçtan aldığı 3 puanla puanını 39'a çıkararak ligde 3'üncü sırada yer aldı ve lider Adıyaman 1954 Spor'a 'bu yarışta ben de varım' dedi. Karaköprü temsilcisi ligin 19'uncu haftasında ise kader maçlarından olan Adıyaman 1954 Spor'u konuk edecek. Kırmızı Siyahlılar bu maçtan da 3 puanla ayrılması halinde şampiyonluk yolunda büyük bir avantaj sağlamış olacak.

'ADIYAMAN MAÇI DÖNÜM NOKTASI OLACAK'

Maç ile ilgili Gazete İpekyol'a açıklamalarda bulunan kulüp Asbaşkanı Remzi Ay, "Karaköprü Belediyespor'un başarısını çok çalışmamıza ve arkadaşlarımızın özverisine borçluyuz. Özellikle Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli bize çok büyük destek veriyor. Bizim için asıl maç bu hafta oynayacağımız Adıyaman maçıdır. Bu maç ligin kaderini belirleyebilir. Bu maçtan mutlak 3 puanla ayrılırsak şampiyonluk yolunda büyük bir avantaj yakalamış oluruz" diye konuştu.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Karaköprü Belediyespor Gözünü 3. Lig'e Dikti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement