Karaman'daki Cinayet - Son Dakika
Güncel

Karaman'daki Cinayet

Karaman\'daki Cinayet

Karaman'da biri kadın 2 kişinin öldürülmesiyle ilgili gözaltına alınan ve aralarında öldürülen Ramazan Karaca'nın babasının da bulunduğu 4 kişi, adliyeye sevk edildi.

04.11.2012 14:28

Karaman'da biri kadın 2 kişinin öldürülmesiyle ilgili gözaltına alınan ve aralarında öldürülen Ramazan Karaca'nın babasının da bulunduğu 4 kişi, adliyeye sevk edildi.

Mumine Hatun Mahallesi'ndeki 2 katlı evde Meryem Kurt (28) ve Ramazan Karaca'nın (22) öldürülmesiyle ilgili gözaltına alınan ve aralarında Ramazan Karaca'nın babası İ. Karaca ile Hüseyin Ö, Hikmet T. ve Durmuş K, emniyetteki işlemlerinin ardından Karaman Devlet Hastanesi'ne getirildi.

Burada sağlık kontrolünden geçirilen şüpheliler, daha sonra adliyeye götürüldü. Şüphelilerin adliyeye sevk edilmesi sırasında fenalaşan zanlılardan İ. Karaca'ya, olay yerindeki sağlık ekipleri müdahale etti.

Şüphelilerden baba Karaca'nın oğluyla öldürülen Meryem Kurt'un birlikteliğine karşı çıktığı ve bu nedenle bir süredir görüşmedikleri belirtildi. Oğlunun Meryem Kurt'tan ayrılması için ikna etmeye çalışan baba Karaca'nın, diğer şüphelilerle "Meryem Kurt'u kaçırması için para karşılığı anlaştığı" ileri sürüldü.

Olay günü eve giden şüphelilerin Meryem Kurt'u kaçırmaya çalışırken, kendilerini engellemeye çalışan Ramazan Karaca'yı, ardından da Meryem Kurt'u tabanca ile vurduğu bildirildi.

Baba Karaca'nın, ifadesinde, "Zanlılarla sadece Meryem Kurt'u kaçırmaları için anlaştığını, kesinlikle genç kadını ve oğlunu öldürmelerini istemediğini, olaydan dolayı pişmanlık duyduğunu" söylediği öğrenildi.

-Olay-

Mumine Hatun Mahallesi'nde evlerinin önünde 1 Kasım Perşembe günü 3 yaşındaki İlyascan'ı boş mermi kovanlarıyla oynarken gören komşuların polise haber vermesi üzerine, evli olduğu öğrenilen Meryem Kurt (28) ile bir süredir birlikte yaşadığı Ramazan Karaca (22), evde tabancayla vurularak öldürülmüş olarak bulunmuştu. Olayla ilgili yürütülen soruşturmada, öldürülen gencin babası ile Hüseyin Ö, Hikmet T. ve Durmuş K. gözaltına alınmıştı.

Muhabir: Mehmet Çetin/ Rıfat Yerlikaya

Yayıncı: Murat Paksoy - KARAMAN

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Karaman'daki Cinayet - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement