Karaosmanoğlu, Hüseyin Öz'ü Ağırladı - Son Dakika
Güncel

Karaosmanoğlu, Hüseyin Öz'ü Ağırladı

Karaosmanoğlu, Hüseyin Öz\'ü Ağırladı

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Başkan Karaosmanoğlu, Kandıra ve Çevre Köyleri Dernek Başkanı Öz ile yönetimini misafir etti.

21.09.2013 10:34  Güncelleme: 18:19

Kandıra'ya ayrı bir önem verdiklerini söyleyen Başkan Karaosmanoğlu, ''Kandıra'nın gelecek 100 yılını düşünerek hizmet ediyoruz. Kandıra'ya sağanak gibi hizmet yağıyor'' dedi.

KANDIRA VE ÇEVRE KÖYLERİ DERNEĞİ

Kandıra ve Çevre Köyleri Dernek Başkanı Hüseyin Öz ile yönetimi, Başkan Karaosmanoğlu'nu ziyaret etti. Dernek başkanı Öz ile yöneticiler, Kandıra'nın daha yaşanabilir bir şehir olması için Büyükşehir'in çok önemli hizmetler yaptığını söyledi ve Başkan Karaosmanoğlu'na teşekkür etti. Dernek yönetimi, Kerpe halk plajında yapılan çalışmaların ve Cebeci halk plajına alınan Mavi Bayrağın Kandıra'ya çok yakıştığını dile getirdi.

HİZMETİ DERT EDİNDİK

Kandıra'nın ve Kandıra halkının 365 gün 7/24 hizmetinde olduklarını ifade eden Başkan Karaosmanoğlu, ''Dere ıslahlarıyla, yollarıyla, alt yapısıyla, içme suyu ve atık su arıtma tesisleriyle Kandıra'nın hizmetindeyiz. Kandıra'yı turizmin başkenti yapmak için çalışıyoruz. Artık yaz aylarında Kandıra'da su sorunu yaşanmıyor. Namazgah Barajımızla birlikte Kandıra'da 100 yıl su sorunu yaşanmayacak. Biz Kandıra'ya ve Kandıra halkına hizmeti dert edindik. Şimdiden 2014'te Kandıra'ya yapacağımız hizmetleri planlıyoruz. Yaz dönemi girmeden tüm hazırlıklarımızı tamamlamış olacağız'' şeklinde konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Karaosmanoğlu, Hüseyin Öz'ü Ağırladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement