Kartepe'de Ustalara Saygı Söyleşileri Yapılacak - Son Dakika
Güncel

Kartepe'de Ustalara Saygı Söyleşileri Yapılacak

Kartepe\'de Ustalara Saygı Söyleşileri Yapılacak

Kartepe Belediyesi, ustalara saygı adlı aylık söyleşilerin ilkinde Toron Karacaoğlu'nu ilçe halkı ile buluşturacak.

30.10.2013 17:18

Kartepe Belediyesi, ustalara saygı adlı aylık söyleşilerin ilkinde Toron Karacaoğlu'nu ilçe halkı ile buluşturacak. Derbent Kartepe Park Otel'de 5 Kasım 2013 Salı günü saat 19.00'da Psikolog Yazar Mehmet Konuk'un sunumuyla gerçekleşecek söyleşide yılların tiyatro, sinema ve dublaj sanatçısı Karacaoğlu tecrübelerini paylaşacak.

İcra etmiş oldukları alanları en başarılı şekilde temsil eden, ve ürettiklerini kitlelere ulaştırmış kişileri her ay katılımcılarla buluşturma hedefindeki Kartepe Belediyesi "Ustalara Saygı" adlı söyleşi programları sayesinde kitleler, sadece televizyonlarda görüp, sahnelerden izlediğimiz değerli sanatçı ve yazarların gerçek hayat hikâyelerini, alanlarındaki serüvenlerini birebir kendi ağızlarından dinletme imkanı sunacak. Katılımcıların, değerli şahsiyetlerin, bugüne dek gerçek manada "ne yapmak istediklerini" ve mücadelelerinin sebeplerini de birebir kendilerinden öğrenme şansı bulacağı Ustalara Saygı söyleşileri sayesinde gençlik vefa, saygı, hürmet gibi değerleri bir kez daha idrak etmiş olacak.

Kartepe Belediyesi "Ustalara Saygı" söyleşilerinin ilkinde yılların ünlü tiyatro, sinema ve dublaj sanatçısı, adeta yıllar meydan okuyan, yaşı kendisini ilgilendirmeyip hâlâ sahnelerde ve setlerde dimdik duran, tecrübesiyle koca bir çınar olan Toron Karacaoğlu'nu konuk edecek. Psikolog Yazar Mehmet Konuk'un hazırlayıp sunacağı söyleşi 5 Kasım 2013 Salı günü saat 19.00'da Derbent Kartepe Park Otel'de düzenlenecek.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kartepe'de Ustalara Saygı Söyleşileri Yapılacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement