KASKF den Şentürk'e Ziyaret - Son Dakika
Güncel

KASKF den Şentürk'e Ziyaret

KASKF den Şentürk\'e Ziyaret

Amatör Spor kULÜPLER Federasyon başkanı Murat Aydın ve yönetim kurulu üyeleri;geçtiğimiz günlerde İzmit Belediyespor kulüp başkanlığı görevine seçilen Erdoğan Şentürk ve yönetimini ziyaret ettiler.

13.10.2014 09:45  Güncelleme: 09:48

Kuruçeşme de bulunan kulüp binasında gerçekleşen ziyarete ASKF başkanı Murat Aydın, yönetim kurulu üyelerinden Mustafa Salman, Mithat Ağa, Seyhan Küçükler, Fikret Yıldız v Engin Kater katıldılar.

Çiçeği burnunda başkan Erdoğan Şentürk; ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek hedeflerinin büyük olduğunu v federasyonla da uyumlu bir şekilde çalışacaklarının altını çizdi. Murat Aydın ve yönetime teşekkür eden Şentürk; göreve gelişiyle birlikte farkındalık yaratarak, bir çok branşlara ağırlık vererek gençleri kazanma yoluna gideceklerini ifade etti.

ASKF başkanı Murat Aydın ise;"amaçlarının kulülerin çıtasını ve başarılarının grafiğini sürekli yükselterek; yerel yönetimlerle,kulüp başkanlarıyla ve yönetimleriyle birlikte uyum içinde çALIŞLIP hizmet kalitelerini arttırmak olduğunu ifade etti.

İçilen çayların ardından tesisleri gezen Aydın ve ekibi; İzmit Belediyespor kulübünün yeni başkanı Erdoğan Şentürk'ten bilgi aldı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel KASKF den Şentürk'e Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement