Kastamonu Entegre Turkeybuıld İstanbul Yapı Fuarı'na Katıldı - Son Dakika
Güncel

Kastamonu Entegre Turkeybuıld İstanbul Yapı Fuarı'na Katıldı

Kastamonu Entegre Turkeybuıld İstanbul Yapı Fuarı\'na Katıldı

Kastamonu Entegre, yarattığı iş fırsatları ve uluslararası etkinliklerle sektörün ilgi odağı haline gelen Turkeybuild İstanbul Yapı Fuarı'nda ileri teknoloji ürettiği yüksek kaliteli ürünlerini sergiledi.

29.04.2015 10:25  Güncelleme: 10:26

Yapı sektörünün ve bölgenin tek fuarı niteliğindeki Turkeybuild İstanbul Yapı Fuarı, sektör için yeni pazarlar yaratma hedefi doğrultusunda bu yıl da binin üzerinde üretici firmayı bir araya getirdi. İstanbul Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi'nde düzenlenen ve binlerce ürün çeşidi, yeni teknoloji ve hizmetlerin yer aldığı fuarda Kastamonu Entegre de oluşturduğu stantta ziyaretçilerini ağırladı.

Kastamonu Entegre bu yıl ilk kez katıldığı Turkeybuild İstanbul Yapı Fuarı'nda ileri teknoloji ile ürettiği yüksek kalitedeki ürünlerini yurtiçinden yurtdışından gelen ziyaretçilerin beğenisine sundu. Kastamonu Entegre Turkeybuild İstanbul Yapı Fuarı'nda Artfloor, Floorpan Click, Floorwood Natural, Floorwood Register, Dorpan, Sunfloor, Nova Click, Neotop ve Technotop markalı ürünlerini sergiledi. Kastamonu Entegre yurtiçinde olduğu kadar yurtdışında da sık sık sektörü buluşturan fuar ve organizasyonlara katılarak kalitesiyle fark yaratan ürün ve markalarını sergiliyor.

Turkeybuild İstanbul Yapı Fuarı bu yıl 100 bin metrekarelik 14 salon ve açık alanda 105 ülkeden 1.250 üretici firmanın 17 binin üzerindeki ürün ve hizmetini, 100 binin üzerindeki ziyaretçiyle buluşturdu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kastamonu Entegre Turkeybuıld İstanbul Yapı Fuarı'na Katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement