Kastamonu - Hatice, Azdavay'ı Coşturdu - Son Dakika
Güncel

Kastamonu - Hatice, Azdavay'ı Coşturdu

Kastamonu - Hatice, Azdavay\'ı Coşturdu

Kastamonu'nun Azdavay İlçesi'nde Bu Yıl 12'incisi Gerçekleştirilen Suğla Yaylası, Bal ve Ihlamur Festivali Etkinliklerinin İkinci Gününde Sahne Alan Sanatçı Hatice, Yaklaşık 4 Bin Kişiyi Söylediği Şarkılarla Coşturdu.

01.08.2010 18:34

KASTAMONU'nun Azdavay İlçesi'nde bu yıl 12'incisi gerçekleştirilen Suğla Yaylası, Bal ve Ihlamur Festivali etkinliklerinin ikinci gününde sahne alan sanatçı Hatice, yaklaşık 4 bin kişiyi söylediği şarkılarla coşturdu.

İlçe Pazar yerinde hazırlanan platformda sahneye çıkan Hatice, süper mini elbisesiyle dikkat çekti. Yaklaşık 1 buçuk saat sahnede kalan Hatice, slov şarkılarıyla kendisini izleyenleri hüzünlendirirken, hareketli parçalarla göbek attırdı. Hatice'yi Kastamonu Jandarma Komutanı Albay Mehmet Akgün, Azdavay Belediye Başkanı Osman Nuri Civelek, Azdavay Kaymakamı Muhammet Tatar başta olmak üzere çok sayıda kişi ilgiyle izledi. Bu arada sahneye çıkan ve askerden izne geldikleri öğrenilen iki er Hatice'ye boyunlarındaki künyelerini vermeleri dikkat çekti. Künyeleri boynuna asan Hatice, konserini boynundaki künyelerle tamamladı. Dünya Folklorik Kıyafet Literatürü'ne giren Azdavay yöresel kıyafetli iki çocuğun sahneye çıktığı konserde ünlü sanatçı çocuklarla bir süre sahnede kaldı.

Hatice'ye konseri anısına plaketin yanı sıra festivale adını veren yöresel bal hediye edildi. Bu arada Hatice, giydiği minik etekle de yürekleri hoplattı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kastamonu - Hatice, Azdavay'ı Coşturdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement