Bursa'da Gömülecekken, Otopsiye Kaldırıldı - Son Dakika
Güncel

Bursa'da Gömülecekken, Otopsiye Kaldırıldı

Bursa\'da Gömülecekken, Otopsiye Kaldırıldı

Bursa'da defin ruhsatı olmadan gömülmek istenen yaşlı bir adam savcılığı alarma geçirdi, yaşlı adam otopsiye kaldırıldı.

17.07.2014 15:20  Güncelleme: 16:06

Bursa'da defin ruhsatı olmadan gömülmek istenen yaşlı bir adam savcılığı alarma geçerdi. Mezarlıklar Şube Müdürlüğü'ndeki yıkama ve kefen işlemleri sırasında fark edilen cenaze, hemen otopsiye kaldırıldı.

Edinilen bilgiye göre olay, dün merkez Osmangazi ilçesi, Soğanlı mahallesi, Sular sokak üzerindeki bir evde meydana geldi. Dört yıldır şeker hastası olan 69 yaşındaki Selahattin Bal, dün sabah saatlerinde rahatsızlandı. Yakınları n haber vermesi üzerine olay yerine gelen sağlık ekibi, kalbi duran yaşlı adama, kalp mesajı yaparak, hayata döndürmeye çalıştı. Fakat yaşlı adam, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Ölüm haberi ile yıkılan aile, 112 Acil Servis ekibinin verdiği kağıtla Mezarlıklar Şube Müdürlüğü'ne giderek, defin işlemleri başlattı. Hayatını kaybeden Selahattin Bal'ın defin ruhsatının olmadığının belirlenmesi üzerine de savcılık alarma geçti. Yıkanıp, kefenlenmesi beklenen Selahattin Bal'ın cenazesi, hemen otopsiye kaldırıldı. Yaşlı adamın kesin ölüm sebebi Adli Tıp Kurumu'nun raporu ile netlik kazanacak. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Bursa'da Gömülecekken, Otopsiye Kaldırıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement