Kent Konseyi'nden Türk Sanat Müziği Ziyafeti - Son Dakika
Güncel

Kent Konseyi'nden Türk Sanat Müziği Ziyafeti

Kent Konseyi\'nden Türk Sanat Müziği Ziyafeti

Bursa Kent Konseyi bünyesinde faaliyetlerini sürdüren ve tamamı gönüllülerden oluşan Türk Sanat Müziği Çalışma Grubu, muhteşem bir konser verdi.

31.10.2012 14:39

Tayyare Kültür Merkezi'nde (TKM) gerçekleştirilen konsere, Bursalı müzikseverler yoğun ilgi gösterdi. Konserin açılışında konuşan usta sanatçı Burhan Dikencik, icra ettikleri Türk Sanat Müziği'ni herkese sevdirmeye çalıştıklarını belirtti. Dikencik, tüm sezon boyunca kendilerine destek veren Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe'ye, Bursa Kent Konseyi Başkanı Mehmet Semih Pala'ya ve tüm sanatseverlere teşekkür etti.

İki bölüm halinde gerçekleştirilen ve sanatseverlerin de beğeniyle izlediği konserde, farklı makamlarda eserler koro ve solo olarak seslendirildi. Koronun şefliğini gerçekleştiren usta sanatçı Burhan Dikencik ve gönüllü sanatçıların performansı ise dinleyenlerden büyük alkış aldı. Amatör sanatçılar, başarılı yorumlarıyla profesyonel sanatçılara adeta taş çıkarttı. Programın sonunda Bursa Büyükşehir Belediyesi adına Muhsin Özlükurt ile Bursa Kent Konseyi Başkan Yardımcıları Lütfi Taşçı ve Mehmet Necati Şahin tarafından şef Burhan Dikencik'e ve şef yardımcısı Bahar Güldüren'e çiçek verildi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kent Konseyi'nden Türk Sanat Müziği Ziyafeti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement