Kocaeli El Ele Gezerken Sürpriz Evlenme Teklifi Duygulandırdı - Son Dakika
Güncel

Kocaeli El Ele Gezerken Sürpriz Evlenme Teklifi Duygulandırdı

Kocaeli El Ele Gezerken Sürpriz Evlenme Teklifi Duygulandırdı

El ele gezerken sürpriz evlenme teklifi duygulandırdıİzmit, İbrahim Yurt kız arkadaşı Mihriban Tongaç ile el ele gezerken, sürpriz evlenme teklifinde bulundu.

11.07.2016 16:39

El ele gezerken sürpriz evlenme teklifi duygulandırdı

İzmit, İbrahim Yurt kız arkadaşı Mihriban Tongaç ile el ele gezerken, sürpriz evlenme teklifinde bulundu. İbrahim Yurt üzerinde pembe bir tül bulunan pankartı açarak kendi fotoğraflarının bulunduğu, üzerinde "Yeşil gözlüm benimle evlenir misin" yazan pankartın önünde dizinin üzerine çöküp evlenme teklifinde bulundu. Evlilik teklifini kabul eden Mihriban Tongaç duygulanarak gözyaşlarını tutamadı.

İzmit'te bir fabrikada çalışan 28 yaşındaki İbrahim Yurt, Almanya'da hemşirelik yapan ve tatil için İzmit'e gelen 25 yaşındaki kız arkadaşı Mihriban Tongaç'a Yürüyüş Yolu'nda evlenme teklifinde bulundu. İbrahim Yurt ile Mihriban Tongaç el ele tutuşarak yolda yürürken, Belediye İş Merkezi'nin önüne geldiler. İbrahim Yurt üzerinde pembe bir tül bulunan, altına gül yaprakları serilmiş "Yeşil gözlüm benimle evlenir misin" yazılı pankartın üzerinden tülü çekerek diz çökerek kız arkadaşına yüzüğü uzatarak evlenme teklifinde bulundu.

Yaşananları büyük bir şaşkınlıkla izleyen Mihriban Tongaç gözyaşlarını tutamadı. Bu sırada, arkadaşları konfetiler patlattı. Evlilik teklifini kabul eden Mihriban Tongaç, "Çok şaşkınım. Böyle bir şeyle karşılaşacağım hiç aklıma gelmedi. Teklifi kabul ettim" dedi. Kız arkadaşının evlenme teklifini kabul ettiği için çok mutlu olduğunu söyleyen İbrahim Yurt, "Kız arkadaşıma böyle bir sürpriz hazırladım. Evlenme teklifimi kabul ettiği için çok mutluyum" diye konuştu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kocaeli El Ele Gezerken Sürpriz Evlenme Teklifi Duygulandırdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement