Kocaeli'nde Kamyon Halk Otobüsüne Arkadan Çarptı: 6 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Kocaeli'nde Kamyon Halk Otobüsüne Arkadan Çarptı: 6 Yaralı

Kocaeli\'nde Kamyon Halk Otobüsüne Arkadan Çarptı: 6 Yaralı

Kocaeli'de durak harici yolcu indiren halk otobüsüne arkadan kamyonun çarpması sonucu, otobüsteki 6 yolcu yaralandı.

24.04.2014 16:13  Güncelleme: 00:31

Kocaeli'nin Kartepe İlçesi D-100 Karayolu'nda, durak harici yolcu indiren halk otobüsüne arkadan bir kamyonun çarpması sonucu, otobüsteki 6 yolcu yaralandı. 

YOLCU İNDİRMEK İÇİN DURDU

Kaza bugün saat 12.00 sıralarında Kartepe İlçe geçişi D-100 Karayolu'nda meydana geldi. Kartepe yönüne gidenr Muammer Şahin yönetimindeki 41 L 5007 plakalı halk otobüsü, yol kenarında yolcu indirmek için durdu.

KAMYON ARKADAN OTOBÜSE ÇARPTI

Bu sırada arkadan gelen Ahmet Keskiner yönetimindeki 41 FY 237 plakalı kamyon halk otobüsüne arka soldan çarptı. Yolun en sol tarafından gelen Pehlül Çoğalıoğlu yönetimindeki 14 AC 900 plakalı kamyon da kazaya karıştı.

6 KİŞİ YARALANDI

Halk otobüsünde bulunan 6 yolcu çeşitli yerlerinden yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen 112 ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Kocaeli Tıp Fakültesi Hastanesi, Kocaeli Devlet ve Seka Devlet Hastanesine kaldırıldı.

YOL 1 SAAT TRAFİĞE KAPANDI

Kaza nedeniyle D-100 Karayolu Kartepe yönü yaklaşık bir saat trafiğe kapalı kaldı. Kaza yapan araçların kaldırılmasının ardından yol yeniden ulaşıma açıldı. Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kocaeli'nde Kamyon Halk Otobüsüne Arkadan Çarptı: 6 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement