Kurtalan Ekspres 'Göğe Selam II' - Maden Ocağı - - Son Dakika
Güncel

Kurtalan Ekspres 'Göğe Selam II' - Maden Ocağı -

Kurtalan Ekspres \'Göğe Selam II\' - Maden Ocağı -

ARPEJ YAPIM etiketi ile 12 Şubat Çarşamba günü müzik marketlerdeki yerini alan KURTALAN EKSPRES – 'GÖĞE SELAM II' albümünün ilk klibi yayınlandı.

15.02.2014 12:28

Aşık Mahsuni, Aşık Veysel, Bahadır Akkuzu, Barış Manço, Cem Karaca, Kazım Koyuncu, Nazım Hikmet, Neşet Ertaş, Pir Sultan Abdal ve Yavuz Çetin'in anısına hazırlanan 'GÖĞE SELAM II' albümünde yine birbirinden değerli müzisyen ve oyuncular kendi yorumlarıyla yer aldı.

Büyük bir titizlik ile hazırlanan 'GÖĞE SELAM II' albümünün çıkış şarkısı ise Hayko Cepkin'in seslendirdiği, albümün açılışını da yapan 'MADEN OCAĞI' şarkısı oldu.

İlk olarak 1977 yılında 'Yoksulluk Kader Olamaz' albümünde Cem Karaca tarafından yorumlanan 'Maden Ocağı', 'GÖĞE SELAM II' albümünde Hayko Cepkin yorumuyla yer aldı.

Yönetmenliğini Mustafa Özen'in, Prodüktörlüğünü Mu Yapım - Murat Aytekin'in üstlendiği klip, Eylul Film Platolarında 15 saatlik bir zaman diliminde 43 kişilik bir ekiple çekildi. KURTALAN EKSPRES ve Hayko Cepkin'in farklı senkronlardaki performans görüntülerinin yanı sıra, klipte 6 oyuncu da maden işçisini canlandırdı.

Dünyadaki tüm maden işçilerine ithafen kaleme alınmış ve bestelenmiş olan 'MADEN OCAĞI' şarkısının klibi tüm müzik kanallarında!

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kurtalan Ekspres 'Göğe Selam II' - Maden Ocağı - - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement