Kutsal Topraklar Öncesi Bilgilendirme Semineri - Son Dakika
Güncel

Kutsal Topraklar Öncesi Bilgilendirme Semineri

Kutsal Topraklar Öncesi Bilgilendirme Semineri

KURAN okunmasıyla başlayan seminerde konuşan DİTİB Genel Başkanvekili Ahmet Dilek, hac vazifesinin önemli bir görev ve büyük bir nimet olduğunu belirterek "Hac, görevini hakkıyla yapmaya çalışan kimse dertten, tasadan, kederden uzak, hayır dualarıyla bereketli bir ömür geçirir.

26.07.2018 12:39

KURAN okunmasıyla başlayan seminerde konuşan DİTİB Genel Başkanvekili Ahmet Dilek, hac vazifesinin önemli bir görev ve büyük bir nimet olduğunu belirterek " Hac, görevini hakkıyla yapmaya çalışan kimse dertten, tasadan, kederden uzak, hayır dualarıyla bereketli bir ömür geçirir. Onun için bu yolculuk, olağanüstüdür" dedi.

3 AĞUSTOS'TA BAŞLIYOR

Hac ibadetinin DİTİB'in en önemli hizmet alanlarından biri olduğuna işaret eden Dilek, "Hac, olağanüstülüklerle dolu bir yolculuktur ve bizler, bu önemli yolculuğunun refakatçilerileriyiz. Hacı adayı için olduğu kadar teşkilatımız açısından da çok büyük bir anlamı var. Direkt insanımızın yüreğine dokunma fırsatı bulduğumuz önemli bir hizmettir hac. Hacı adaylarına hac ibadetini anlatacak, tatbik ettirecek kişiler olarak önemli görevler üstleniyorsunuz. Allah niyetinizi kabul eylesin" diye konuştu.

DİTİB organizasyonuyla Almanya'dan kutsal topraklara yolculuk 3 Ağustos'ta başlayacak. Dönüşler ise 31 Ağustos'tan itibaren gerçekleşecek.

Kaynak: Hürriyet

Son Dakika Güncel Kutsal Topraklar Öncesi Bilgilendirme Semineri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement