Kuyumcu Soyguncuları Tutuklandı - Son Dakika
Güncel

Kuyumcu Soyguncuları Tutuklandı

Kuyumcu Soyguncuları Tutuklandı

Adana'da, taş atıp camını kırdıkları kuyumcudan 4 altın bilezik çalıp 2 dakika sonra da yakalanan F.O., A.F., Çağrı Öktem ile Mehmet Emin Aktaş, çıkartıldıkları mahkemece tutuklandı.

13.03.2013 10:42

Adana'da, taş atıp camını kırdıkları kuyumcudan 4 altın bilezik çalıp 2 dakika sonra da yakalanan F.O., A.F., Çağrı Öktem ile Mehmet Emin Aktaş, çıkartıldıkları mahkemece tutuklandı. Şüphelilerin, kuyumcunun camını kırıp bilezikleri çalma anı ise işyerinin güvenlik kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi.

Olay, önceki gün öğle saatlerinde merkez Seyhan İlçesi'nin Fatih Mahallesi'ndeki Tellidere Caddesi üzerinde bulunan Şahbazlar Kuyumculuk'ta meydana geldi. İddiaya göre, müşteri yoğunluğunun olduğu kuyumcunun önüne gelen 2 kişi, araçtan inerek işyerinin camını taşla kırıp 4 altın bileziği alarak kaçtı. Kuyumcu Ahmet Şahbaz, olayın şokunu atlattıktan sonra hemen polisi aradı. Polis ekipleri, şüphelilerin kaçtığı 01 BGZ 22 plakalı midibüsün peşine düştü. Midibüs, olaydan 2 dakika sonra Ali Bozdoğanoğlu Bulvarı'nda durduruldu.

Midibüste bulunan Çağrı Öktem (19), Mehmet Emin A. (18), F.O. (15) ile A.F. (17) gözaltına alındı. A.F.'nin 2 aydan beri evine gitmediği ve ailesinin 'kayıp' başvurusunda bulunduğu saptandı. Midibüste yapılan aramada ise bir pompalı tüfek ve çalınan bilezikler ele geçirildi.

Emniyet Müdürlüğü'nde sorgusu yapılan şüphelilerden Çağrı Öktem, "Kiralık olarak kullandığım otomobille kaza yaptım. Borcum vardı, paraya ihtiyacım olduğu için iş yapmam gerekiyordu. Kuyumcunun camını kırıp hırsızlık yapanlar tutuklanmayınca, ben de bu işi yapmaya karar verdim" diye ifade kullandı.

İfadeleri tamamlanan 4 şüpheli, çıkartıldıkları mahkemece tutuklandı. - Adana

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kuyumcu Soyguncuları Tutuklandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement