Le Meridien İstanbul Etiler'de Aşkı Keşfedin - Son Dakika
Güncel

Le Meridien İstanbul Etiler'de Aşkı Keşfedin

Le Meridien İstanbul Etiler\'de Aşkı Keşfedin

Le Meridien İstanbul Etiler'in romantik bir "Sevgililer Günü" yaşamak isteyenler için hazırladığı programıyla kendinizi şımartın

29.01.2014 09:00

Popüler yerleşim, sanat, eğlence ve alışveriş bölgelerine ve eşsiz boğaz hattına yakınlığı ile dikkat çeken İstanbul'un yeni destinasyonu Le Meridien İstanbul Etiler yolculuğuna devam ediyor.

Le Meridien İstanbul Etiler, hazırladığı romantik paketler ile bu yıl unutulmaz bir sevgililer günü geçirmek isteyenler için en özel adreslerden biri.

Aşk İksiri No:7 Paketi

Geceye Le Meridien İstanbul Etiler'in yetenekli şefleri ve sıra dışı tatları ile adından söz ettiren ana restoranı La Torre'de romantik bir akşam yemeği ile başlayıp, otelin 34. katındaki eşsiz boğaz manzarasına sahip BOAZ Bar'da DJ performansıyla devam edebilirsiniz. Otelin yaratıcı şefi Tarkan Özdemir tarafından özel aşk iksiriyle hazırlanan "Aşk İksiri No:7" isimli özel menüyü tercih eden çiftler BOAZ Bar'da kendilerine ücretsiz olarak ikram edilen içecekleri ile manzaranın tadını çıkarabilecek. Menünün fiyatı kişi başı 177TL. Doğrudan BOAZ Bar'a gelmeyi tercih eden çiftler içinse BOAZ Bar'da sınırsız sushi büfesi ve 1 kadeh şarap 68 TL'den ikram ediliyor.

Konaklama Paketi

İki kişilik akşam yemeği, deluxe odada konaklama ve çiftlere özel romantik ikramlardan oluşan konaklama paketi 777 TL ve otelde konaklamayı tercih ederseniz kapalı yüzme havuzu, buhar odası, Türk hamamı ve sauna da dahil olmak üzere Explore Spa&Fitness'dan ücretsiz yararlanabiliyorsunuz.

Sevgililere Özel Spa Paketi

Bu özel günde sevgilinizle birlikte kendinizi biraz şımartmak isterseniz, Le Meridien'in 3.katında hizmet veren ve Avrupa'nın iddialı markalarından olan Explore SPA& Fitness'da deneyimli masözler ile dünyaca ünlü masajlar uygulanıyor.

Çiftler için dizayn edilmiş özel masaj odasında sevgilinizle beraber yaptıracağınız30 dakikalık vücut peelinginin ardından seçeceğiniz 60 dakikalık aroma terapi masajlarından birini yaptırararak çıkacağınız egzotik yolculukla kendinizi çok daha iyi hissedeceksiniz. Ardından şarap ve meyve ikramı ile dinlenerek keyfinize keyif katabileceğiniz spa paketinin fiyatı 2 kişi için fiyatı 520 TL.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Le Meridien İstanbul Etiler'de Aşkı Keşfedin - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement