Leman Sam Sevgisi Yağmur Dinlemedi - Son Dakika
Güncel

Leman Sam Sevgisi Yağmur Dinlemedi

Leman Sam Sevgisi Yağmur Dinlemedi

Leman Sam'ın konserini yaklaşık 2 bin kişi, konserin sonuna doğru başlayan yağmura rağmen, alanı terk etmedi.

30.05.2011 11:00

Erzincan'da Leman Sam'ın konserini izleyen protokol ve yaklaşık 2 bin kişi, konserin sonuna doğru başlayan yağmura rağmen, alanı terk etmedi.

Milli Piyango İdaresi tarafından Erzincan'da düzenlenen Milli Piyango çekilişi kapsamında sahneye çıkan Leman Sam hava muhalefetine rağmen hayranlarını çoşturdu. Cumhuriyet Meydanı'ndaki konsere Vali Abdülkadir Demir ile eşi Nurtaç Demir, Milli Piyango İdaresi Genel Müdürü Recep Biçer, davetliler ve çok sayıda vatandaş katıldı. Havanın soğuk olmasına rağmen alanı dolduran yaklaşık 2 bin kişi, Sam'ın söylediği şarkılara eşlik etti.

Konser sırasında, "Siz benim kızlarımdan Şevval'i tanıyorsunuz. Şimdi diğer kızımla da sizleri tanıştıracağım" diyen Leman Sam, kendisine vokalistlik yapan kızı Şehnaz'ı yanına çağırarak hayranlarına tanıttı. Davulun başına geçen Şehnaz Sam, annesinin söylediği şarkıya eşlik etti. Daha sonra mikrofonu eline alan Şehnaz Sam, annesinin isteği üzerine bir de şarkı söyledi. Şehnaz Sam'ın söylediği şarkılara Leman Sam da eşlik ederken, anne-kızın sahne performansı izleyenlerden büyük alkış aldı.

Yaklaşık bir saat süren konserin sonlarına doğru ani bastıran yağmur yağışı izleyicilere zor anlar yaşattı. Yağmura rağmen alanı terk etmeyen protokol üyeleri ve sanatçının hayranları, Leman Sam'ın söylediği şarkıları dinlemeye devam etti. - Erzincan/ Merkez

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Leman Sam Sevgisi Yağmur Dinlemedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement