Enes Ünal, Eski Futbolcu Babasını Örnek Alıyor - Son Dakika
Güncel

Enes Ünal, Eski Futbolcu Babasını Örnek Alıyor

Enes Ünal, Eski Futbolcu Babasını Örnek Alıyor

Attığı golle lig tarihinin en genç yaşta gol atan futbolcusu olan 16 yaşındaki Ünal, babası Bursasporlu eski futbolcu Mesut Ünal'ı örnek alıyor.

26.08.2013 13:45  Güncelleme: 14:43

Spor Toto Süper Lig'in 2. haftasında oynanan Galatasaray maçında attığı golle lig tarihinin en genç yaşta gol atan futbolcusu unvanını elde eden Bursaspor'un 10 Mayıs 1997 doğumlu genç yeteneği Enes Ünal, kendisine şans veren hocası Daum'a teşekkür ederek, babası Bursasporlu eski futbolcu Mesut Ünal'ı örnek aldığını söyledi.

DAHA İYİSİNİ YAPABİLİRDİK

Genç yetenek, maçın ardından yaptığı açıklamada, şunları dile getirdi Hocam Daum'a da çok teşekkür ediyorum bana verdiği değer gerçekten çok önemli. Antrenmanlardan sonra beni özellikle çalıştırıyordu. Bugün de bana bir şans verdi. Ben de bu şansı iyi kullandığımı düşünüyorum. Tabi ki mutluyum ama daha iyisini de yapabilirdik.

BANA DEĞER VERİYORLAR

Kendine verdiğin bir söz var mı şeklindeki soruya Enes, Tabi insan iki üç yıl sonra ne olacak bunu bilemiyor. Ben de iki üç sene sonra ne olacağımı bilemem ama etrafımda beni olumlu etkileyecek çok önemli insanlar var. Babam başta olmak üzere bana çok değer veriyorlar ve değişmeme izin vereceklerini de zannetmiyorum yanıtını verdi.

HAYATIMIN EN GÜZEL GECESİYDİ

Gol pasını veren takımın Arjantinli yıldızı Batalla'ya da teşekkür eden Enes, Batalla'ya teşekkür ediyorum. Müthiş bir pasla beni golle buluşturdu. Batalla vuracak sanıyordum. Bana vereceğini düşünmüyordum. Ama büyük futbolcu. Beni görmüş. Pasını verdi ve golü attım. Bursa'da oynuyoruz. Hayatımın en güzel gaecesiydi. İnşallah bu bir başlangıç olur. İnşallah çok daha iyi yerlere hep beraber gideriz. Herkes soyunma odasında tebrik etti. Yolun başındayız. İnanalım yeter. Takım olarakçok daha iyi şeyler yapacağız şeklinde konuştu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Enes Ünal, Eski Futbolcu Babasını Örnek Alıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement