Luis Alvarez, Bt Global Services Ceo'su Oldu - Son Dakika
Güncel

Luis Alvarez, Bt Global Services Ceo'su Oldu

Luis Alvarez, Bt Global Services Ceo\'su Oldu

BT Global Services CEO'luğuna Luis Alvarez atandı.

18.09.2012 16:29

Alvarez 01 Ekim 2012 tarihinden itibaren göreve başlayacak.

Yaklaşık üç yıl süresince BT Global Services'in CEO'luğunu yapan ve ardından ABD'ye dönme kararı alan Jeff Kelly'den görevi devralan Luis Alvarez, en son BT Global Services Avrupa, Orta Doğu, Afrika ve Latin Amerika Başkanlığı görevi olmak üzere BT'de 12 yıldır çeşitli görevlerde bulundu. Alvarez, büyük bir global deneyim ve bilgi birikimini de birlikte getirecek.

BT Global Services, görevi devreden Kelly'nin liderliğinde yönetimli ağ IT hizmetlerinin dünyanın dört bir yanındaki global kurumlara ve hükümetlere sağlanmasında global lider konumuna geldi. Şirketin finansal performansı bu dönemde önemli bir iyileşme gösterdi ve risk profili ve teslimat gücü değişim geçirdi. Şirket, üst üste iki sene World Communications Awards'ta (Dünya İletişim Ödülleri) En İyi Global Operatör ödülü dahil olmak üzere son üç yıl içerisinde sektörde kabul gördü ve sayısız ödül kazandı.

Kelly ABD'ye döndüğünde, yarı zamanlı olarak ABD'de BT için kıdemli idari danışman olarak BT ekibinin bir parçası olmaya devam edecek. ABD pazarındaki yüksek deneyimi ve önemli müşterilerle olan ilişkileri sayesinde bu bölgede şirketin başarılı olmasına katkıda bulunmak üzere bir ekip kurulmasına yardımcı olacak.

BT Global Services yeni CEO'su Luis Alvarez konuya ilişkin olarak şöyle konuştu: "BT Global Services konusunda son derece heyecanlıyım ve pazarda bizim için harika fırsatlar görüyorum. Müşterilerimizin ne istediği konusunda iyi bir anlayışa sahibim ve daha iyi ve daha etkili bir şirket oluşturmamız için neler yapmamız gerektiğini de biliyorum. Global ekonomi hızlı bir değişim sürecinde ve BT Global Services ekibi bu belirsizlikler ve fırsatlar dönemi boyunca şirketleri destekleyebilecek konumda. İngiltere'de güçlü bir şirketimiz ve önemli ekonomilerde olgunlaşmış operasyonlarımız var ve dünyanın en hızlı büyüyen bölgelerinde varlığımızı arttırıyoruz. Bu güçlü temeller üzerine başarımızı inşa edeceğiz."

BT Group İcra Başkanı Ian Livingston ise "Jeff, BT Global Services'in dönüşümünü sağladı ve bu katkısından dolayı kendisine teşekkür ediyorum. BT Global Services şu anda Jeff'in bizimle çalışmaya başladığı zamanlardan çok daha iyi bir yerde ve kendi ana pazarında bize danışmanlık yapacak olmasından son derece mutluyum" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Luis Alvarez, Bt Global Services Ceo'su Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement