Madenciyi, Göremediği Bir Aylık Oğlu Uğurladı - Son Dakika
Güncel

Madenciyi, Göremediği Bir Aylık Oğlu Uğurladı

Karaman'ın Ermenek ilçesindeki madende mahsur kaldıktan saatler sonra baba olan madencilerden Hüseyin Gültekin'i göremediği 1 aylık oğlu Hüseyin Arda uğurladı.

05.12.2014 16:07  Güncelleme: 16:47

Karaman'ın Ermenek ilçesinde 28 Ekim'de yaşanan maden faciasında yer altında mahsur kalan ve hayatını kaybeden 5 işçi daha bugün toprağa verildi.

Hayatını kaybeden işçilerden Hüseyin Gültekin'in cenazesi, Ermenek Nezahat ve Ahmet Keleşoğlu Camii'nde cuma namazını müteakiben kılınan cenaze namazının ardından konvoyla Kazancı beldesine bağlı Gökçekent köyüne getirildi.

Köy mezarlığı önünde hazırlanan musallaya konulan tabuta sarılan yakınları gözyaşı döktü. Kılınan cenaze namazının ardından omuzlara alınan Gültekin'in cenazesi mezarlığa götürüldü.

1 AYLIK OĞLUNU TABUTUN ÜZERİNE KOYDULAR

Cenazenin defnedilmesi sırasında yakınları gözyaşı dökerken, Gültekin'in 1 aylık oğlu Hüseyin Arda yakınları tarafından Türk bayrağına sarılı tabutun üzerine konuldu. Bebeğin kundağındaki Türk bayrağı dikkat çekti.

Hüseyin Gültekin'in eşi Ayşe Gültekin de cenazenin defnedilmesi sırasında güçlükle ayakta durabildi. Gültekin, dualarla köy mezarlığında defnedildi.

Madenciyi, Göremediği Bir Aylık Oğlu Uğurladı
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Madenciyi, Göremediği Bir Aylık Oğlu Uğurladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • izmirli: Sözün bittiği yer... 24 0 Yanıtla
  • kürt: Lastik ayakkabıcılar utansın allah mekanlarını cennet eylesin, ailelerine sabır versin 11 0 Yanıtla
  • izmirli: O adamin ne hayalleri vardir doğacak çocuğu için..ama yüzünü bile göremeden topragin altina girdi adam.. 7 0 Yanıtla
  • MERDO: BUNA SEBEP OLANLAR DENETLEYENLER RUHSAT VERENLER GÖZ YUMANLAR BİN BETER OLSUNLAR. ARTIK ANADOLU ÇOCUKLARI BU MELUN KADERLERİNDEN KURTULSUN. ÜLKEMİZİN GELİŞMESİNE MANİ OLANLAR VATANI SATANLAR SÖMÜRGECİLERLE İŞBİRLİĞİ YAPANLAR İNŞALLAH BİN BETER OLURSUNUZ. ALLAH MİLLETİMİ VE TÜM KALBİ TEMİZ MÜSLÜMANLARI KORUSUN. 0 0 Yanıtla

Advertisement