Manisaspor Savaş Yılmaz'ı Kadrosuna Kattı - Son Dakika
Güncel

Manisaspor Savaş Yılmaz'ı Kadrosuna Kattı

Manisaspor Savaş Yılmaz\'ı Kadrosuna Kattı

Transferde hız kesmeyen Manisaspor, yaklaşık 10 gündür denenen gurbetçi sol bek Onur Sağlam'ın ardından 1461'den orta saha oyuncusu Savaş Yılmaz'ı da renklerine bağlarken, sözleşmesi sona eren Barbaros Barut'la da 2 yıllık yeni mukavele yaptı.

30.07.2015 11:24

Transferde hız kesmeyen Manisaspor, yaklaşık 10 gündür denenen gurbetçi sol bek Onur Sağlam'ın ardından 1461'den orta saha oyuncusu Savaş Yılmaz'ı da renklerine bağlarken, sözleşmesi sona eren Barbaros Barut'la da 2 yıllık yeni mukavele yaptı. Değişik yaş gruplarında 43 kez milli formayı giyen Savaş, Manisaspor gibi Türk futbolunun önemli kulüplerinden birine gelmenin sevincini yaşadığını belirterek, "Hedefim yeni takımımla birlikte daha üst liglere çıkmak" dedi.

Geçen sezon yaşadığı ağır sakatlık yüzünden istenen verimi sağlamayamadığını söyleyen Barbaros Barut ise "Kariyerime Manisa'da devam edeceğim için mutluyum. Yeni sezonda her şeyin çok daha güzel olacağına inanıyorum" şeklinde konuştu. Şanssız bir şekilde 2'nci Lig'e düştüklerini hatırlatan Başkan Abdullah Mergen ise eski futbolcular ve yeni transferlerin yanı sıra altyapıdan gelecek gençlerle Manisaspor'u yeniden ptt1' Lig'e çıkarmak için çabaladıklarını söyledi. - Manisa

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Manisaspor Savaş Yılmaz'ı Kadrosuna Kattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement