Meram'da Çocuklar Kitap Okumaya Teşvik Ediliyor - Son Dakika
Güncel

Meram'da Çocuklar Kitap Okumaya Teşvik Ediliyor

Meram\'da Çocuklar Kitap Okumaya Teşvik Ediliyor

Meram Belediyesi ve Meram İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün iş birliğiyle düzenlenen "Birlikte Daha İyiye Daha Güzele" projesi kapsamında "İnsana En Çok Okumak Yakışır" sloganıyla ödüllü kitap okuma sınavı gerçekleştirildi.

14.05.2018 14:00

Yaklaşık 9 bin 800 öğrenci okudukları kitaplardan sınava girdiler.

Meram Belediyesi ve Meram İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile gerçekleştirilen "Birlikte Daha İyiye Daha Güzele" projesi kapsamında hafta sonu ödüllü kitap okuma sınavı gerçekleştirildi. Meram Belediyesi tarafından temin edilen 18 bin kitap öğrencilere hediye edilirken, kitapları okuyan 2. 3. ve 4. sınıf öğrencileri sınav oldular. Ailelerinin de yalnız bırakmadığı çocuklar, kazananlara verilecek hediyelerle okumaya teşvik edildiler. 15 Temmuz Milli Birlik İlkokulu, Alakova İlkokulu, Ali İhsan Dayıoğlugil İlkokulu, Meram Gödene TOKİ Şehit Yunus Berber İlkokulu, Mehmet Hasan Sert İlkokulu, Niyaz Usta İlkokulu ve Üresinler İlkokulu'nda gerçekleştirilen yazılı sınavlara yaklaşık 9 bin 800 öğrenci katılım gösterdi.

ÖĞRENCİ VELİLERİ PROJEDEN MEMNUN

Yapılan sınavın çok faydalı olduğunu belirten öğrenci velileri, projeden dolayı Meram Belediyesi ve Meram İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne teşekkür ederlerken "Çocuklarımızın kitap okuma alışkanlığı kazanmaları adına bu tür projeleri çok önemli görüyoruz. Kitap okumaya teşvik eden çalışmaların devamını diliyoruz" şeklinde konuştular.

SINAV SONUÇLARI 27 MAYIS'TA AÇIKLANACAK

Koordinatör Okul Müdürlerinden 15 Temmuz Milli Birlik İlkokulu Okul Müdürü Fatih Bayram, "Birlikte Daha İyiye Daha Güzele" projesi kapsamında gerçekleştirilen sınavla ilgili açıklamalarda bulunurken "Çocuklarımızda okuma alışkanlığını kazandırma, milli ve manevi değerlerimizi aşılama, Türk Yazarlarımız hakkında farkındalık uyandırmak için "İnsana En Çok Okumak Yakışır" sloganıyla gerçekleştirdiğimiz sınavımızın bu yıl üçüncüsünü düzenliyoruz. Gösterdikleri ilgiden dolayı öğretmen, veli ve öğrencilerimize çok teşekkür ediyoruz. Bu projede 18 bin kitabı çocuklarımıza hediye eden ve maddi manevi desteklerini esirgemeyen Meram Belediye Başkanımız Fatma Toru Hanımefendiye, Meram İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Dursun Ali Kaban'a, yürütme kurulu okul müdürü arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz." dedi. Bayram, sınav sonuçlarının 27 Mayıs 2018 günü saat 14.00'te düzenlenecek ödül töreniyle duyurulacağını belirtti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Meram'da Çocuklar Kitap Okumaya Teşvik Ediliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement