Merinos AKKM Bursa'nın Sosyal ve Kültürel Merkezi Oldu - Son Dakika
Güncel

Merinos AKKM Bursa'nın Sosyal ve Kültürel Merkezi Oldu

Merinos AKKM Bursa\'nın Sosyal ve Kültürel Merkezi Oldu

Semih Pala, Birgül Yıldız Günay, Merinos AKKM personeli ile bir araya gelerek yeni yıllarını kutladı.

02.01.2013 09:31

Bursa Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden Binted tarafından işletilen ve yönetilen Merinos AKKM Genel Koordinatörü Semih Pala ve Binted Genel Müdürü Birgül Yıldız Günay, ekip olarak yakaladıkları başarıyı 2013 yılında da sürdüreceklerini söylediler.

Merinos AKKM Genel Koordinatörü Semih Pala, Binted Genel Müdürü Birgül Yıldız Günay, Binted Genel Müdür Yardımcıları Funda Şeheri ve Nurcan Kırçova, Binted merkez personeli ve Merinos AKKM personeli ile bir araya gelerek yeni yıllarını kutladı. 2013 yılının Türkiye'ye ve Bursa'ya hayır getirmesini dileyen Semih Pala, Binted ve Merinos AKKM ekibi olarak yakalanan başarıyı 2013 yılında da sürdüreceklerini ifade etti. Türkiye'nin en önemli kongre ve kültür merkezlerinden biri haline gelen Merinos AKKM'nin, Binted tarafından başarıyla işletildiğini ve yönetildiğini belirten Pala, "30 ayda 1800 farklı programa ev sahipliği yapan Merinos AKKM, 756 kurum tarafından kullanıldı.

Merinos AKKM'de Türkiye'de emsali olmayan işler yapılmaktadır. Merinos AKKM başarılı bir şekilde profesyonelce işletilmekte ve yönetilmektedir. Şehir ekonomisine önemli katkı ve girdi sağlayan Merinos AKKM, Bursa'nın sosyal ve kültürel merkezi haline geldi ve dolu dolu çalıştırılıyor. Türkiye'ye örnek bir model olarak işletilen Merinos AKKM'de 1 milyon 200 bin kişi hareketi yaşandı. Bu başarıyı sahip olduğumuz ekip ruhuyla yakaladık. 2013 yılında da önemli organizasyonlara ev sahipliği yapacağız. Türkiye ve Bursa için çalışıyoruz. Hem personelimiz, hem de şehrimiz yeni yılda yeni atılımlara hazır olsun" dedi.

Binted Genel Müdürü Birgül Yıldız Günay ise, 2013 yılının herkese mutluluk getirmesini dileyerek, tüm personelin yeni yılını kutladı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Merinos AKKM Bursa'nın Sosyal ve Kültürel Merkezi Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement