Mersin CHP'de Birlik Mesajı Verdi - Son Dakika
Güncel

Mersin CHP'de Birlik Mesajı Verdi

Mersin CHP\'de Birlik Mesajı Verdi

CHP İl Başkanlığının bayramlaşma töreni, parti önünde gerçekleşti.

16.10.2013 15:50  Güncelleme: 14:20

Chp İl Başkanlığının bayramlaşma töreni, parti önünde gerçekleşti. Bayramlaşmaya CHP'li milletvekilleri Aytuğ Atıcı, Vahap Seçer ve İsa Gök ile Büyükşehir Belediye Başkanvekili Erol Ertan, Mezitli Belediye Başkanı Uğur Yıldırım, Yenişehir Belediye Başkanı İbrahim Genç, ilçe başkanları, eski bakanlar Fikri Sağlar ve İstemihan Talay ile belediye başkan aday adayları katıldı. Törende konuşan İl Başkanı Faruk Akar, bayramların, İslam'ın dünyaya sunduğu güzellikler olduğunu belirterek, Her ikisi de İslam aleminden dünyaya barışın, sevginin mesajı olarak anımsatılacak, güzel sözcüklerin ifade edildiği bayramlardır. Ancak bu bayramda İslam alemi maalesef karışık. İslam coğrafyasında sürekli savaş var. Öncelikle İslam coğrafyasındaki bu savaşın son bulmasını dilerken, bu savaşı tahrik edenlerin de bu tahrikçiliğinden vazgeçmesini istiyoruz. Kendi ülkesindeki insanların rahatı ve huzuru için mücadele etmeli, komşuları ile barış içinde olmalı. Türkiye Cumhuriyeti'nin dünyaya vermiş olduğu en önemli mesaj, 'Yurtta sulh, Cihanda Sulhtur dedi.

CHP Mersin Milletvekili İsa Gök ise, konuşmasında herkesin bayramını kutladığını ifade ederek, Asıl bayramımız 30 Mart akşamı olmalı. Çok fazla teferruata takılmamalıyız. 30 Mart akşamına hazırlığımızı tüm gücümüzle sürdürmeliyiz. Genel Merkez iradesini açıkladıktan sonra, aynı birlikteliği, bugünkü birlikteliği tüm aday adaylarıyla, tüm partililerle, herkesi bir arada görme temennisi ve inancı ile tekrar herkesin bayramını kutluyorum diye konuştu.

Vahap Seçer de konuşmasında, tüm partililerin bayramını kutlayarak şunları söyledi

Türkiye zor günlerden geçiyor. Türkiye'yi yönetecek yurtsever, inançlı, şevkli, çalışkan, birlik ve beraberliğe inanan kadrolara ihtiyaç var. Biz CHP kadroları olarak ülkeyi yönetmeye talibiz. Öncelikli olarak yerel seçimlerde kendi ilimizde, sadece büyük şehirde değil 13 ilçemizde başarılı çıkacağız. Daha sonra Türkiye'de başarılı olacağız ve 2015 seçimlerinde parlamentoda en fazla milletvekili sayısına sahip olarak ülkeyi yöneteceğiz.

Ardından söz alan Aytuğ Atıcı, partililerinin Mersin'de yaptığı seçim çalışmasından son derece mutlu olduğunu kaydeti. Atıcı, Bizler her şeye rağmen aydınlık yüzümüzle yönümüzü iktidara doğru dönmüş durumdayız. İktidar hata yaptıkça yapıyor, biz de hem onların hatalarını, hem de kendi projelerimizi kullanarak adım adım ilerliyoruz. En büyük hatalarını sağlık alanında yaptılar. Suriye'den gelen bütün insanlara ücretsiz sağlık ücreti verileceğini söylediler. Ben size sorarım; hangi birinizin sağlık hizmeti ücretsiz olarak veriliyor İşte 'Sağlıkla geldiniz sağlıkla gideceksiniz' sloganımız burada tutacak. Hem Mersin'de hem Türkiye'de tutacak. Gerçekten güzel günler, aydınlık günler bizi bekliyor diye konuştu.

Bayramlaşmada ilçe başkanları, belediye başkanları ve aday adayları kısa konuşmalar yaptıktan sonra, törene katılanlara kavurma pilav ikram edildi. Davul zurna eşliğinde halaylar çekildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Mersin CHP'de Birlik Mesajı Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement