Mersin'deki Okullarda 6 Bin Paket Bakliyat Dağıtıldı - Son Dakika
Güncel

Mersin'deki Okullarda 6 Bin Paket Bakliyat Dağıtıldı

Mersin'deki okullarda 6 bin paket bakliyat dağıtıldıMERSİN'de, 'Dünya Bakliyat Günü' etkinlikleri kapsamında, bakliyat tüketimini artırmak amacı ile 9 okulda 6 bin paket bakliyat dağıtıldı.

11.02.2019 17:10

Mersin'deki okullarda 6 bin paket bakliyat dağıtıldı

MERSİN'de, 'Dünya Bakliyat Günü' etkinlikleri kapsamında, bakliyat tüketimini artırmak amacı ile 9 okulda 6 bin paket bakliyat dağıtıldı.

Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) ve Mersin Ticaret Borsası (MTB) işbirliğindeki çalışma kapsamında kent merkezindeki Halkent İlkokulu'unda bakliyat dağıtım programı düzenlendi.

Burada konuşan MTSO Başkanı Ayhan Kızıltan, bakliyatın faydalı bir besin kaynağı olduğunu dile getirerek, bol bol bakliyat tütketilmesi gerektiğini söyledi.

MTB Başkanı Abdullah Özdemir ise öğrencilerin ülke geleceği açısından değerli olduğunu belirterek, sağlıklı bir gelecek için doğru beslenme vurgusu yaptı ve herkesi yeterli bakliyat tüketimi konusunda uyardı.

Konuşmaların ardından sınıfları gezen protokol üyeleri, öğrencilere paketlenmiş haldeki mercimek, nohut ve barbunya gibi bakliyat ürünlerini dağıttı.

Çalışma kapsamında toplam 9 okulda 6 bin paket bakliyat dağıtıldı.

Mersin\'deki Okullarda 6 Bin Paket Bakliyat Dağıtıldı
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Mersin'deki Okullarda 6 Bin Paket Bakliyat Dağıtıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement