Mersin İdmanyurdu Galibiyet Peşinde - Son Dakika
Güncel

Mersin İdmanyurdu Galibiyet Peşinde

Mersin İdmanyurdu Galibiyet Peşinde

Spor Toto Süper Lig'de son 2 maçını kaybeden Mersin İdmanyurdu, cumartesi günü sahasında oynayacağı karşılaşmada Gaziantepspor'u yenerek moral bulmayı hedefliyor.

20.03.2015 14:02

Spor Toto Süper Lig'de son 2 maçını kaybeden Mersin İdmanyurdu, cumartesi günü sahasında oynayacağı karşılaşmada Gaziantepspor'u yenerek moral bulmayı hedefliyor.

Son iki haftada kaybedilen puanlarla Gaziantepspor maçının çok önemli bir duruma geldiğini anlatan teknik direktör Rıza Çalımbay, "Ancak, şunu unutmamamız gerekiyor. Eskişehirspor maçında sergilediğimiz kötü futbolu oynarsak galip gelme şansımız yoktur. Ekip olarak işin bilincindeyiz. Bu maçı mutlaka kazanmamız gerekiyor. Taraftarlarımızın da desteği bu konuda çok önemli, onların desteği ile bu işin üstesinden geleceğiz. Ben bazen futbolcu arkadaşlarımıza da fazla kızamıyorum. Bütün maçları da oynayan çok arkadaşımız var. Onların da belli bir düşüş göstermeleri normaldir. Önemli olan bunu en kısa sürede atlatmak. Gaziantepspor maçında kaleci Nihat büyük ihtimalle oynamayacak, onun dışında bir kaç arkadaşımız daha var. İnşallah onlar iyileşir de onlara şans veririz" dedi.

Ligde son haftalarda formsuz bir grafik çizen takımlarının Gaziantepspor karşısında galibiyet elde edeceklerine inandığını dile getiren Başkan Ali Kahramanlı ise, tüm taraftarlara takımlarını destek olmaya davet etti. Başkan Kahramanlı, "Yönetim olarak ekibimize olan güvenimiz sonsuzdur. Futbolda kazanmanın yanında kaybetmekte var. Ancak, bizim bu hafta ki maçımızı kesinlikle kazanmamız gerekiyor. Tüm futbolcularımız da bunun bilincindeler. İnanıyorum ki, taraftarlarımızın da takımlarını 90 dakika boyunca vereceği destekle sahadan gülerek ayrılan taraf biz olacağız" diye konuştu.

Tevfik Sırrı Gür Stadyumu'nda saat 13.30'da başlayacak Gaziantepspor maçında son haftalardaki formsuzluğu nedeniyle kaleci Nihat'ın yer almayacağı ifade edilirken, yerine Bulgar kaleci Nikolay Mihaylov görev alacak. - Mersin

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Mersin İdmanyurdu Galibiyet Peşinde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement