Mesut Özil Emirates Teleferiğinde - Son Dakika
Güncel

Mesut Özil Emirates Teleferiğinde

Mesut Özil Emirates Teleferiğinde

Mesut Özil, Londra'nın ilk teleferiği olan ve Thames Nehri'nin üzerinden geçerek güneyde Greenwich ile kuzeyde Royal Docks arasında uzanan Londra'nın ilk teleferiği Emirates Air Line sayesinde birkaç yüz metre yüksekliğin tadını çıkardılar.

16.12.2013 16:56

Emirates'in sponsorluğunu üstlendiği Arsenal'in yıldızları Lukas Podolski, Per Mertesacker ve takıma yeni katılan Mesut Özil, Londra'nın ilk teleferiği olan ve Thames Nehri'nin üzerinden geçerek güneyde Greenwich ile kuzeyde Royal Docks arasında uzanan Londra'nın ilk teleferiği Emirates Air Line sayesinde birkaç yüz metre yüksekliğin tadını çıkardılar.

Takımın yeni üyesi Özil, gidiş-dönüş yaklaşık 20 dakika süren yolculuk sırasında, takım arkadaşlarının kendisine çok yardımcı olduğunu belirterek, "burada tanıdık insanların olması iyi" dedi. Burada uzun süre kalacağının sinyallerini veren oyuncu, kendisine bir ev bulduğunu da açıkladı. "Buraya yerleşmem kolay oldu. Londra'da bir evim var ve burada yaşamak hoşuma gidiyor."

Oyuncuların Emirates Air Line yolculuklarının videosunu izlemek için:

Fotoğraf altı: Arsenal'in Alman oyuncuları Per Mertesacker ile Lukas Podolski ve Mesut Özil Emirates Air Line'da Londra manzaralarına bakarken.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Mesut Özil Emirates Teleferiğinde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement