Milli Gazete Mısır Darbecilerine Arapça Manşetle Seslendi - Son Dakika
Güncel

Milli Gazete Mısır Darbecilerine Arapça Manşetle Seslendi

Milli Gazete Mısır Darbecilerine Arapça Manşetle Seslendi

Milli Gazete Mısır darbecilerine yönelik, bugün Arapça manşetle çıktı okurlarının karşısına..

13.07.2013 11:41  Güncelleme: 12:48

Milli Gazete bugünkü birinci sayfasında Mısır darbecilerine yönelik, Arapça, "General Sisi Kışlana dön ve hesap ver", "Bırak ey Sisi" gibi çağrılara yer verdi Milli Gazete bugün Mısır'daki darbecilere yönelik olarak Arap harfleriyle atılan "Bırak ey Sisi" manşetiyle çıktı.

"BIRAK EY SİSİ"

Milli Gazete'nin bugünkü sayısının birinci sayfasında Türkçe ve Arapça olarak Mısır darbesi işlendi. Gazetenin sürmanşetinde Türkçe ve Arapça "General Sisi Kışlana Dön, Hesap ver" çağrıları yer aldı. Sekiz sütuna manşetini ise Arapça "Bırak Ey Sisi!" çağrsı oluşturdu.

"ORTADOĞU'NUN KADERİ MISIRLILARIN ELLERİNDE"

Gazetede Mısır olaylarıyla ilgili yapılan bir yorumda ise "Ortadoğu'nun en büyük ülkesi ve bölgenin Abisi konumundaki Mısır'da tarihi günler yaşanıyor. Yüzde 50'den fazla oy alan Cumhurbaşkanı Mursi namlu gösterilerek alaşağı edildi. Halkın oyu ile seçilmiş, meşru hükümeti "gayrı meşru" metotla yıkan Mısır ordusu simdi de halkına kursun yağdırmaya haşladı. Su ana kadar yüzlerce Mısırlı, ordunun attığı ateşle şehit oldu. Ancak. Kahiıe'de meydanları dolduran Müslüman Kardeşler, tüm bu şiddet ve kurşunlara rağmen hedeflerinden bir milim bile sapmadı. Müslüman Kardeşler m tek bir talebi var; Mursi göre¬vine iade edilsin, sivil siyaset devam etsin. Kurşunlara hedef olan İhvanı Müslimin ölümü bile göze alarak, kendilerine yapılan bu hakaret karşısın¬da dimdik ayakta durdu. Mısır halkı askeri cuntayı devirirse, tarihin seyri sonsuza kadar değişecek. Ortadoğu'nun kaderi bu anlamda Mısırlıların ellerinde" denildi.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel Milli Gazete Mısır Darbecilerine Arapça Manşetle Seslendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement