Milli Voleybolcuya, Köy Düğünü - Son Dakika
Güncel

Milli Voleybolcuya, Köy Düğünü

Milli Voleybolcuya, Köy Düğünü

Antrenörü İtalyan Guidetti ile nikahlanan Milli voleybolcu Bahar Toksoy, Aydın'da köy düğünü yaptı

22.09.2013 14:44

Milli voleybolcu Bahar Toksoy, nikahlandığı Antrenörü İtalyan Giovanni Guidetti ile Aydın'da köy düğünü düzenledi.

Toksoy, Çine'ye bağlı Dorumlar Köyü'ndeki düzenlenen düğün törenine at üzerinde getirilirken İtalyan damat ise yanında yürüdü. İtalyan antrenör Guidetti tören alanına gelindiğinde gelini attan indirerek alnından öptü, ardından Aydın Yörükefe Derneği Folklör Ekibi ile birlikte zeybek oynadı.

Milli Voleybolcu Toksoy, düğün töreninde yaptığı açıklamada, arzularından birinin düğününü köylerinde yapmak olduğunu, bunu gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadığını belirtti.

Çocukluk yıllarında köyüne ait çok sayıda hatırası bulunduğuna ifade eden Toksoy, "Düğünümün burada olmasını çok istemiştim. At üstünde gelin olmayı çok arzuluyordum. Bu hayalimi gerçekleştirdiğim için çok mutluyum. Katılan herkese teşekkür ediyorum" diye konuştu.

İtalyan damat Giovanni ise kendisi için çok farklı bir gün olduğunu vurgulayarak buna vesile olan eşine teşekkür etti.

Milli Voleybolcu Toksoy'un babası Metin Toksoy da, köy düğününün çok istediğini ve bunu gerçekleştirdiklerini söyleyerek genç çifte mutluluk diledi.

Öte yandan Dorumlar Köy Meydanı'nda düzenlenen düğüne Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, CHP Çine İlçe Başkanı Tayfun Şahin, Dorumlar Köyü Muhtarı Halil Kapıkıran, çiftin ailesi ve yakınları, köylüler katıldı.

Toksoy düğünde vatandaşların isteği üzerine forma ve top da imzaladı. - Aydın

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Milli Voleybolcuya, Köy Düğünü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement