Nevşehir'de Engelli Öğrencilerin Gösterisi Büyüledi - Son Dakika
Güncel

Nevşehir'de Engelli Öğrencilerin Gösterisi Büyüledi

Nevşehir\'de Engelli Öğrencilerin Gösterisi Büyüledi

Nevşehir Valiliği Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürlüğü ile Lidıl Prens Akademi tarafından ortaklaşa düzenlen gösteride engelli öğrenciler hünerlerini sergiledi.

17.05.2016 11:33  Güncelleme: 11:42

Nevşehir Valiliği Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürlüğü ile Lidıl Prens Akademi tarafından Nevşehir'in Göreme beldesinde peribacaları ile süslü vadide ortaklaşa düzenlen gösteride engelli öğrenciler hünerlerini sergiledi. Semazen, kukla, müzik, kına gecesi ve dans gösterilerini sergileyen öğrenciler, izleyenler tarafından ayakta alkışlandı.

Nevşehir Aile ve Sosyal Politikalar Müdürü Hüseyin Şener, Göreme Belediye Başkanı Nuri Cingil, okul müdürleri, veliler ve öğretmenler katıldı. Göreme Belediye Başkanı Nuri Cingil ' İnsanın özündeki sevgisini ortaya koyan güzel bir gösteri sunuldu. Hepimiz engelli adayıyız. Allah, bu çocukları bizlere böyle emanet etti. Onlara elimizden gelen desteği vererek hayatı en güzel bir şekilde yaşamalarına yardımcı olmamız gerekiyor. Çünkü, onları seviyoruz. Yaradan'ın bizlere emanetidir. Böyle evlatlarla birlikte yaşamak her anne babaya nasip olmayan bir değerdir' dedi.

Nevşehir Aile ve Sosyal Politikalar Müdürü Hüseyin Şener ise, çağdaş dünyanın geldiği ileri noktada engellilere acıyarak bakmak, evin bir köşesinde saklamak yerine eğitmek, rehabilitasyonunu sağlamak, hayatlarını kolaylaştırmak ve kendilerine yeter hale getirmek gerektiğini vurguladı.

Program sonunda engelli öğrenciler üzerinde 'Hayatı paylaşmak için engel yokturö yazılı yaş pastayı kesti.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Nevşehir'de Engelli Öğrencilerin Gösterisi Büyüledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement