
Ramazan coşkusunun ve heyecanın yaşandığı Niğde Belediyesi Ramazan Kültür ve Sanat Etkinlikleri çerçevesinde Hacivat Karagöz gösterisinin ardından Talha Bora Öge sekizinci akşam sevenleriyle buluştu.
Radyoda sunduğu programla ünlenen ve birçok seyirci kitlesine ulaşan Gölge lakaplı Talha Bora Öge, okuduğu şiirlerin yanı sıra kıssadan hisseler ile izleyenlerden büyük alkış aldı.
Şiir dinletisinin sunulduğu etkinliklerin sekizinci gününde Niğdeliler Talha Bora Öge'nin yoğun ilgi gösterdi. Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan'a teşekkür eden vatandaşlar, her akşam teravihten sonra Niğde de Ramazan akşamlarını farklı bir programla süslendiğini belirterek memnuniyetlerini dile getirdiler.
Son Dakika › Güncel › Niğde de Ramazan Coşkusu Sürüyor - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.