Nişanyan 2 Ocak'ta Cezaevine Girecek" Haberine Ek - Son Dakika
Güncel

Nişanyan 2 Ocak'ta Cezaevine Girecek" Haberine Ek

Nişanyan 2 Ocak\'ta Cezaevine Girecek" Haberine Ek

Dürüst VE TEMİZ BİR İŞ YAPTIĞIMI DÜŞÜNÜYORUM Türk toplumuna aldığından fazlasını verdiğine inandığını söyleyen Sevan Nişanyan, "Ben bu ülkede topluma ve insanlara faydalı işler yaptığıma inanıyorum.

23.12.2013 23:30

Dürüst VE TEMİZ BİR İŞ YAPTIĞIMI DÜŞÜNÜYORUM

Türk toplumuna aldığından fazlasını verdiğine inandığını söyleyen Sevan Nişanyan, "Ben bu ülkede topluma ve insanlara faydalı işler yaptığıma inanıyorum. Bu açıdan alnım ak ve içim rahat. Gerek bu köyde, ölü bir köy olan terk edilen bu köyün turistik destinasyona dönüştürülmesinde gerekse küçük oteller kitabıyla Türk turizminde yeni bir soluk kazandırma alanında. Gerek tıp dilinin tarihi ve kökeni hakkında yaptığım araştırmalar, gerek kamuoyu önünde tartışmalarını yaptığım hizmetler, gerek matematik köyü, Tiyatro medresesi gibi önemli iki eğitim kurumunu tasarlamak ve hayata geçirmek konusunda bu topluma aldığımdan çok daha fazlasın verdiğimi dürüst ve temiz bir iş yaptığımı düşünüyorum. Fakat bilinen bir kural vardır Türkiye'de hiçbir iyilik, hiçbir hizmet cezasız kalmaz. Maalesef böyle bir zihniyetle bu ülke yönetilmektedir. Bu ülke ehil olmayan, layık olmayan insanlarca yönetilmektedir. Bununla mücadele etmeyi ben değerli sayıyorum. Bu mücadele durmaz devam edecektir. Böyle bir saçma şeyle beni korkutabileceklerini sanıyorlarsa çok yanılıyorlar. Aynen devam edilecektir. Bu mücadeleyi dürüst insanlar kazanacaktır. Hakikat kazanacaktır. Akıl kazanır, vicdan kazanır arada yol kazalarının olması kimseyi fazla üzmemeli" dedi.

KARŞIMIZDA HUKUK MAHKEMELİ YOK

Yasal ve hukuki mücadeleyi bırakmadığını söyleyen Yazar-Dil bilimci Sevan Nişanyan, "Mücadeleyi bırakmadım. Mücadele devam ediyor. Türkiye'de iç hukuk yollarıyla ilgili mücadelede karşımızda bir hukuk mahkemesi yok. Başka bir zulüm ve akılsızlık abidesi ile karşı karşıyayız. Bunlarla mücadelenin hiçbir işe yaramayacağını çok erken bir tarihte fark ettim" diyerek davalarının hukuki boyutuyla avukatlarının ilgilendiğini söyledi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Nişanyan 2 Ocak'ta Cezaevine Girecek' Haberine Ek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement