Nüfus Müdürlerinden Vali Özçimen'i Ziyaret - Son Dakika
Güncel

Nüfus Müdürlerinden Vali Özçimen'i Ziyaret

Nüfus Müdürlerinden Vali Özçimen\'i Ziyaret

Hizmet İçi Eğitim Semineri nedeniyle İl Merkezi'nde bulunan İlçe Nüfus Müdürleri, İl Müdürü Orhan Arslan başkanlığında Vali İbrahim Özçimen'i makamında ziyaret etti.

22.06.2013 10:08

İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürü Orhan Arslan önderliğinde ziyarete, Bolu Merkez İlçe Nüfus ve Vatandaşlık Müdürü İsmail Gülen ve İlçe Nüfus ve Vatandaşlık Müdürleri katıldı.

İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürü Orhan Arslan, "Hizmet içi eğitim için İlçe Nüfus ve Vatandaşlık Müdürü arkadaşlarımızla bir araya gelmişken sizi de ziyaret edelim istedik. Bizleri kabul ettiğiniz için teşekkür ederiz. Hizmet içi eğitim kapsamında arkadaşlara Nüfus Mevzuatı ve uygulamaları, Adres Kayıt Sistemi ve Kimlik Paylaşım Sistemleri hakkında bilgiler verildi" diyerek Merkez ve ilçelerdeki Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlükleri'nin durumları hakkında Vali Özçimen'e bilgiler verdi.

Ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren Vali Özçimen, "Bolu halkı devletine ve milletine bağlı, çok iyi insanlar. İlimiz ve İlçelerimiz huzurlu. Bizlere düşen görevleri en iyi ve en hızlı bir şekilde yerine getirmeliyiz ki, vatandaşlarımız zorluk çekmesinler ve memnun olsunlar." ifadelerine yer vererek Nüfus Müdürlerine çalışmalarında başarılar diledi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Nüfus Müdürlerinden Vali Özçimen'i Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement