Kars'ta sokak köpekleri, okula giden küçük kıza saldırdı - Son Dakika
Güncel

Kars'ta sokak köpekleri, okula giden küçük kıza saldırdı

Kars'ta okuldaki kursa giderken sokak köpeklerinin saldırısına uğrayan 13 yaşındaki Hayrunnisa Yıldız yaralandı. 3 yerinden ısırılan küçük kız hastanede tedavi altına alınırken, baba Abdurrahman Yıldız köpek saldırılarına karşı önlem alınması için yetkililere seslendi.

25.02.2023 14:12  Güncelleme: 14:43

Kars'ta Kurşunoğlu İlkokulu 8'inci sınıf öğrencisi Hayrunnisa Yıldız, hafta sonu kursa gitmek için minibüs durağına doğru yürürken sokak köpeklerinin saldırısına uğradı.

3 YERİNDEN ISIRDI

Etrafını saran köpeklerin vücudunun 3 yerinden ısırdığı Yıldız, yakınındaki duvara tırmanarak kurtuldu. Hayrunnisa Yıldız, çağırılan ambulansla Harakani Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı, buradaki müdahalesinin ardından da Kafkas Üniversitesi Uygulama ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi.

Kars'ta sokak köpekleri, okula giden küçük kıza saldırdı

BABASI YETKİLİLERE SESLENDİ

Yaralarına pansuman ve aşı yapılan Yıldız, evine gönderildi. Hayrunnisa Yıldız'ın babası Abdurrahman Yıldız, köpek saldırılarının her zaman olduğunu belirterek, yetkililerden önlem alınmasını istedi.

Kars\'ta sokak köpekleri, okula giden küçük kıza saldırdı
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kars'ta sokak köpekleri, okula giden küçük kıza saldırdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Semih Yetkin: başıboş köpekler toplanmalı hayvan barınağına götürülmeli birde çok hızlı koşuyorlar kaçsakda yakalarlar ısırırlar :( 33 14 Yanıtla
  • Yunus Acar: Tüm sokak köpeklerinin kısırlaştırılıp sokaklardan temizlenmesi lazım barınak gibi yerlere iyi güvenilir yerlerde besnelimlesi gerekiyor 35 6 Yanıtla

Advertisement