Omü'den "Futbol Şehitleri"Ne Vefa - Son Dakika
Güncel

Omü'den "Futbol Şehitleri"Ne Vefa

Omü\'den "Futbol Şehitleri"Ne Vefa

Yaşar Doğu Spor Bilimleri Fakültesinin sahalarına, trafik kazasında hayatını kaybeden Samsunsporlu teknik direktör Nuri Asan ile futbolcular Muzaffer Badalıoğlu ve Mete Adanır'ın isimleri verild...

26.11.2013 10:37

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Yaşar Doğu Spor Bilimleri Fakültesinin sahalarına, trafik kazasında hayatını kaybeden Samsunsporlu teknik direktör Nuri Asan ile futbolcular Muzaffer Badalıoğlu ve Mete Adanır'ın isimleri verildi.

Fakültenin teklifi doğrultusunda alınan kararla, düzenleme çalışmaları tamamlanan suni çim sahaya Nuri Asan, doğal çim sahaya Muzaffer Badalıoğlu, küçük sentetik çim sahaya da Mete Adanır adı verildi.

OMÜ Genel Sekreteri ve Samsunspor Kulübü Öğrenci Akademik Danışmanı Yrd. Doç. Dr. Selahattin Özyurt, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bir süredir sahalara Samsunspor'un futbol şehitlerinin isimlerinin verilmesini planladıklarını belirterek, "Sahaların bakım ve onarımları yapıldıktan sonra böyle bir karar alındı. Rektörlüğümüz isim önerisini uygun gördü. Bundan sonra da Samsunspor için farklı çalışmalar gerçekleştireceğiz" dedi.

Kaza

Samsunspor kafilesi, 55 DU 637 plakalı kulüp otobüsüyle 20 Ocak 1989'da Malatyaspor ile oynayacağı 1. Futbol Ligi (Süper Lig) müsabakasına giderken, Havza ilçesinde kafileyi taşıyan otobüs, 61 AC 535 plakalı kamyonla çarpışmıştı. Samsunsporlu futbolcular Muzaffer Badalıoğlu, Mete Adanır, Zoran Tomic, teknik direktör Nuri Asan ve otobüs şoförü Asım Özkan, kazada hayatını kaybetmişti. - Samsun

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Omü'den 'Futbol Şehitleri'Ne Vefa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement