Optimum Outlet İstanbul'da Ramazan, Bir Başka Yaşanır - Son Dakika
Güncel

Optimum Outlet İstanbul'da Ramazan, Bir Başka Yaşanır

Optimum Outlet İstanbul\'da Ramazan, Bir Başka Yaşanır

Ziyaretçilerine Nissan Qashqai, iPhone 5 ve iPad mini hediye edecek.

09.07.2013 11:34

Optimum Outlet İstanbul, ziyaretçileri için hazırladığı birbirinden güzel Ramazan etkinlikleri ve söyleşilerle, "On Bir Ayın Sultanı"nı karşılamaya hazırlanıyor. Ramazan Ayı'nın büyülü havasını dolu dolu yaşatacak olan Optimum Outlet İstanbul, geleneksel konsepte uygun olarak hazırlanan "Ramazan Sokağı"nda ziyaretçilerini geçmişe götürecek. 21 Temmuz günü ise, sevilen Tasavvuf Araştırmacısı ve Yazar Cemalnur Sargut'u, sohbet toplantısında ziyaretçileriyle buluşturacak olan Optimum Outlet İstanbul'da Ramazan, bir başka yaşanacak.

Optimum Outlet İstanbul, Ramazan Ayı boyunca hem çocuklar hem de yetişkinler için keyifli aktivitelere sahne olacak. Ziyaretçiler bir yanda Ramazan boyunca Osmanlı kıyafetleri ile çektirecekleri fotoğrafların heyecanını yaşarken, bir yandan da her cuma Geleneksel Türk Müziği Dinletileri ve her cumartesi düzenlenecek Fasıl ile huzur dolu tınıların keyfine varacak. Ayrıca her cumartesi gerçekleşecek kanto gösterisi ile eski Ramazan eğlenceleri canlandırılacak. Ramazan süresince her pazar düzenlenecek Sema Gösterileri ise izleyenleri büyüleyecek. Optimum ziyaretçileri, yine pazar günleri gerçekleştirilecek olan Ney ve Yaylı Tambur Dinletileri'nden de kendilerini alamayacak. Kaligrafi, Ebru ve Karikatür etkinliklerine katılmak isteyenler ise, Optimum'da kurulacak olan, "Ramazan Sokağı"na uğramadan geçemeyecekler.

Ramazan'da Optimum'dan alışveriş yapanlar 11 Ağustos'a kadar geçerli olacak çekiliş kampanyasına katılma şansı yakalayacak. 100 TL. ve üzeri alışveriş yapan bir kişiye Nissan Qashqai, 5 kişiye iPhone 5 ve 20 kişiye de iPad mini hediye edilecek. Ramazan boyunca cuma ve cumartesi günleri 23:00'e kadar açık olacak Optimum Outlet'de ziyaretçiler %70'e varan indirimli alışverişin yanı sıra eğlenceli aktiviteleri ile keyifli zamanlar yaşayacaklar.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Optimum Outlet İstanbul'da Ramazan, Bir Başka Yaşanır - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement