Osmangazi'den Van'a Sıcak Bir Yardım Eli - Son Dakika
Güncel

Osmangazi'den Van'a Sıcak Bir Yardım Eli

Osmangazi\'den Van\'a Sıcak Bir Yardım Eli

Depremin yaralarını sarmak için seferber oldular.

29.11.2011 08:29

Depremin ardından şimdide kara kışla mücadele eden Vanlı depremzedelere Osmangazi Belediyesi, Kent Konseyi ve Bursa Dağcılık ve Doğa Sporları İhtisas Kulübü'nden sıcak bir yardım eli uzandı. Isıtıcı, giysi ve battaniye dolu Osmangazi Belediyesi yardım kamyonu Bursa'dan Van'a hareket etti.

Osmangazi Belediyesi Van depreminin ardından bölge halkına verdiği desteği sürdürüyor. Osmangazi Belediyesi öncülüğünde Osmangazi Kent Konseyi, Bursa Dağcılık ve Doğa Sporları İhtisas Kulübü (Budak) Van depreminin yaralarını sarmak için kolları sıvadı. Depremin hemen ardından bölgeye arama kurtarma ekibini sevk eden Osmangazi Belediyesi bu kez depremzedelerin giyinme ve ısınma ihtiyaçlarını karşılayacak bir kamyon dolusu yardımı bölgeye gönderdi.

Osmangazi Kent Konseyi Başkanı Zeki Eker ve BUDAK Başkanı Feridun Baykara ile birlikte Van'a gidecek aracı uğurlayan Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar "Kış soğuğunun kendini gösterdiği şu günlerde, desteğimiz ve yardımlarımızla Vanlı kardeşlerimizin yanındayız" dedi. Depremin hemen ardından bölgeye arama kurtarma desteği sağladıklarını söyleyen Başkan Dündar, soğuk havanın kendini göstermesiyle birlikte önceliğin giyinme ve ısınma sorunu olduğunu belirtti. Dündar "Bölgeden gelen taleplere göre bizler burada seferber olduk. Yardım kamyonumuzda ısıtıcılar, yorgan, battaniye, kadın ve çocukların acil ihtiyaçlarını karşılayacak paketler ve giyseler ve kuru gıda yer alıyor. Umuyoruz ki yardımlarımız oradaki vatandaşlarımıza bir nebzede olsa merhem olur" dedi.

Başkan Dündar, yardım çağrısına destek olan herkese de teşekkür etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Osmangazi'den Van'a Sıcak Bir Yardım Eli - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement