Osmaniye Off-Road Tutkunları Osmaniye'de Buluştu - Son Dakika
Güncel

Osmaniye Off-Road Tutkunları Osmaniye'de Buluştu

Off-Road tutkunları Osmaniye'de buluştuOSMANİYE Belediyesi ve Osmaniye Off Road kulübünün birlikte düzenlediği üçüncü Off Road Şenlikleri tamamlandı.

03.04.2017 18:03

Off-Road tutkunları Osmaniye'de buluştu

OSMANİYE Belediyesi ve Osmaniye Off Road kulübünün birlikte düzenlediği üçüncü Off Road Şenlikleri tamamlandı. Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara'nın test sürüşüyle başlayan yarışmalara 27 ilden ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nden özel tasarlanmış 400 civarı arazi aracı katıldı.

Osmaniye Belediyesi Samet Aybaba İzci Kampı civarı Off Road pistinde düzenlenen yarışa şehre gelen araçlar zorlu parkuru kısa sürede tamamlamak için kıyasıya mücadele etti.

Belediye Başkanı Kadir Kara, "Burada sadece bu sporu icra etmenin değil, sporla birlikte aynı zamanda ülke bütünlüğü içerisinde ve şehrimizde bu alanda faaliyet gösteren değerli kardeşlerimizle şehir halkımızın kaynaşmasını ve birlikte hareket etmesini sağlamak adına yerel yönetim olarak bu konuda elimizden geldiğince destek vermeye çalışıyoruz. Bundan sonraki süreçte de her ne kadar bazıları karşı çıkmaya kalksa da biz festival etkinlikleri adı altında bu tip şenlikler düzenlemeye devam edeceğiz. Tüm yarışmacılara başarılar diliyorum. Centilmence yarışlar olsun istiyor kazananları tebrik ediyorum. " dedi. Osmaniye Valisi Kerem Al'da yarışmaya katılan tüm sporculara başarılar diledi.

Organizasyonda araçların motor gücüne göre, S1 kategorisinde birinciliği Kahramanmaraş'tan Baki Arpasatan, S2 kategorisinde Mersin'in Tarsus ilçesinden Murat Akkaya, S3 kategorisinde Antalya'nın Alanya ilçesinden Adil Müftüoğlu, S4 kategorisinde ise Konya'dan Ömer Kondu kazandı. Dereceye girenlere madalya, kupa, plaket ve yer fıstığı verildi.

Osmaniye Off-Road Tutkunları Osmaniye\'de Buluştu
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Osmaniye Off-Road Tutkunları Osmaniye'de Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement