Oyaca'ya Kültür Evi - Son Dakika
Güncel

Oyaca'ya Kültür Evi

Oyaca\'ya Kültür Evi

Gölbaşı Belediyesi, ilçeye bağlı mahalleleri tek tek kültür evleriyle buluşturmaya devam ediyor.

16.08.2012 12:29

Gölbaşı Belediyesi, ilçeye bağlı mahalleleri tek tek kültür evleri ile buluşturuyor. Belediye Başkanı Yakup Odabaşı'nın kısa bir süre önce yapılacağı müjdesini verdiği Oyaca Kültür Evinin inşaatına başlandı.

Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, Oyaca Mahallesine kısa bir süre önce söz verdiği kültür evi yapımının gerçekleştirilmesinden mutlu olduğunu ifade etti. Başkan Odabaşı, "Oyaca, köklü ve büyük bir mahallemiz. Buraya bir kültür evi yaptırmanın zamanı gelmişti, şimdi bunu gerçekleştiriyoruz" dedi.

İNŞAATINA BAŞLANDI

Gölbaşı Belediye Başkanı Odabaşı, kültür evi ile ilgili bilgi verirken şunları söyledi:

"Oyaca Mahallesi'nin Ankara yönü giriş kapısı olan ana yola cephe alanda yapımına başlanan kültür evi, mahalleye büyük bir prestij kazandıracak. Kültür evi toplamda iki kattan oluşuyor ve 1350 m2'lik bir alana sahip olacak. Ayrıca çok geniş bir bahçeye de sahip olacak kültür evinde açık hava etkinlikleri de düzenlenebilecek."

Bu arada Gölbaşı Belediye Meclis üyesi Naki Yükseker ve mahalle sakinleri, yapımına başlanan kültür eviyle ilgili olarak Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı'na teşekkür ettiler.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Oyaca'ya Kültür Evi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement