"Oyunbozan Ralph"ın Devam Filmini Duyurdu - Son Dakika
Güncel

"Oyunbozan Ralph"ın Devam Filmini Duyurdu

"Oyunbozan Ralph"ın Devam Filmini Duyurdu

Oyunbozan Ralph beyaz perdeye geri dönüyor ve bu defa internetin de altını üstüne getiriyor.

01.07.2016 13:37  Güncelleme: 13:38

İlk filmden Oscar adaylığı bulunan Walt Disney Animasyon Stüdyoları ekibi, yönetmen Rich Moore (Zootropolis, The Simpsons) ve yapımcı Clark Spencer (Zootropolis, Bolt) ile birlikte senarist Phil Johnston (Oyunbozan Ralph, Zootropolis, Cedar Rapids) önderliğinde devam filmi için bir araya geldi. Yeni ismi belli olmayan bu devam filmi 9 Mart 2018'de vizyona girecek.

"İlk Oyunbozan Ralph filmi üzerinde çalışmaya başladığımızdan beri karakterlerde pek çok olasılık bulunduğunun farkındaydık." diyen Moore ilk filmi bitirdikten hemen sonra ikinci Oyunbozan Ralph için çalışmalara başlamış ve bu yılın ses getiren Byron Howard filmi Zootropolis'in ardından projeye iyiden iyiye ağırlık vermeye başlamış. Ayrıca Moore, "Bu sefer Ralph kendinden bekleneceği üzere internetin altını üstüne getiriyor. İlk filmden tanıdığımız, sevdiğimiz karakterler yine burada ve onlar üzerinde çalışmak için can atan oyuncular da projede tekrar yer alıyorlar." diye ekliyor.

"İnternet dünyasının Ralph ve Vanellope'u göndermek için mükemmel bir yer olduğunu söyleyen Johnston, bu dünyanın komedi için sonsuz fırsatlar sunduğunu düşünüyor.

Oyunbozan Ralph, 2 Kasım 2012'de vizyona girdiğinde Walt Disney Animasyon Stüdyoları'nın o tarihi itibariyle en yüksek gişe hasılatına sahip hafta sonu açılışını yapmıştı. Film, Broadcast Film Eleştirmenleri Derneği tarafından en iyi animasyon film ödülüne layık görülürken, Annie Ödülleri'nden en iyi animasyon film, yönetmen, oyuncular ve senaryo için de beş ayrı ödülle onurlandırıldı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 'Oyunbozan Ralph'ın Devam Filmini Duyurdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement