Hüda-Par Adayından 'Pembebüs' Vaadi - Son Dakika
Güncel

Hüda-Par Adayından 'Pembebüs' Vaadi

Hüda-Par Adayından \'Pembebüs\' Vaadi

HÜDA-PAR'ın Ağrı adayı Burhan Aslan, seçilmesi halinde sadece kadınların bineceği 'Pembebüs' adında halk otobüsleri alacaklarını açıkladı.

28.03.2014 09:30  Güncelleme: 10:05

Hür Dava Partisi (HÜDA-PAR) Ağrı Belediye Başkan Adayı Burhan Aslan, seçimleri kazanmaları halinde hayata geçirecekleri kadınlara yönelik projeleri anlattı. İslam dininin kadınlara büyük önem verdiğini dile getiren Aslan, "Peygamber Efendimizin hadis-i şeriflerinde de buyurduğu gibi cennet anaların ayakları altındadır. Bizim projelerimiz arasında Pembebüs diye bir projemiz var. Toplu taşıma araçlarında bayanlarımız rahatsız oluyorlar. Biz bunu göz önünde bulundurarak Pembebüs otobüsünü bayanlarımıza tahsis edeceğiz. İnşallah bayanlarımız bu otobüslere binerek istedikleri yerlere gidebilecekler. Ayrıca şehir merkezlerine, köylerden, ilçelerden alışveriş yapmaya gelen bayanlarımız var. Bayanlarımızın abdest almaları, çocuklarını emzirmeleri için, çocuklarının altını değiştirebilmeleri için özel mekanlar yapacağız" dedi.

"EVLENMEK İSTEYEN GENÇLERE YARDIM EDECEĞİZ"

Evlenmek isteyen ancak maddi durumu yetersiz gençleri evlendireceklerini ifade eden Aslan, "Bizim gençlere yönelik projelerimiz de var. Ailenin korunması, fuhuşun önlenmesi adına evlenmek isteyen ve maddi yönden imkanı olmayan gençlerimizi evlendireceğiz. Maddi imkanı olmayan gençlerimiz bizlere başvurduğu zaman biz bunları değerlendirip inşallah erkek kardeşlerimizi evlendireceğiz. Kız çocuklarımızda aynı şekilde bize başvuruda bulunursa biz bunlara da çeyiz yardımı yapacağız. Üniversitede evlenmek isteyen kardeşlerimizde bizlere başvuru yaparlarsa onları da evlendireceğiz. Onlara kira yardımı da yapacağız. Seçilip yönetime gelirsek bu sözlerimizi Allah'ın izniyle yerine getireceğiz" şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Hüda-Par Adayından 'Pembebüs' Vaadi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • vahit: pkk nın düşmanı benim dostumdur... iyi ki varsın hüda-par 3 2 Yanıtla
  • AMEDLİ21: domuz bağı ile ellerini arkdan bağlayıp öldürp cenzelerini toprağa gömdüğünüz kişilerin cesetlerini ailelerine teslim edin sizn yaptığınız vahşeti israil bile yapmadı bide dindarım diyorsunuz ALLAH ın izniyle zaten kazanmayacaksınız ve rezil olacaksınız boş boş vaatlerdede bulunmayın:) 4 1 Yanıtla

Advertisement