P&g'den, Milli Atlet Yanıt'a "Anne Desteği" - Son Dakika
Güncel

P&g'den, Milli Atlet Yanıt'a "Anne Desteği"

P&g\'den, Milli Atlet Yanıt\'a "Anne Desteği"

Olimpiyat Oyunlarının global partnerı Procter & Gamble (P&G), Ariel markası ile desteklediği milli atlet Nevin Yanıt'ın annesi Semire Yanıt'a, Londra'da kızının yarışlarını izleme ayrıcalığı sundu.2012 Londra Olimpiyat Oyunları'nda kadınlar 100...

08.08.2012 18:16

Olimpiyat Oyunlarının global partnerı Procter & Gamble (P&G), Ariel markası ile desteklediği milli atlet Nevin Yanıt'ın annesi Semire Yanıt'a, Londra'da kızının yarışlarını izleme ayrıcalığı sundu.

2012 Londra Olimpiyat Oyunları'nda kadınlar 100 metre engelli branşında Türkiye rekoru kıran ve dünya beşincisi olan milli atlet Nevin Yanıt'ı tribünlerden izleyen annesi Semire Yanıt, kızını ilk kez Olimpiyat Oyunları'nda birebir izleme şansı yakalamış oldu.

Konuya ilişkin açıklamaya göre, P&G'nin desteği ile Londra'da kızını izleyen Semire Yanıt kızını Olimpiyat Oyunları'nda ilk kez canlı olarak izlemiş olmaktan dolayı çok mutlu ve gururlu olduğunu dile getirdi. Yanıt, şunları söyledi:

"Olimpiyat Oyunları'nda Nevin'in yanında olmak, ona destek vermek beni inanılmaz mutlu etti. Onu ilk kez Olimpiyat Oyunları'nda birebir izledim. Kızımın en büyük hayali Olimpiyatlar'da yarışmaktı. Stadyumda onu gördüğüm an çok heyecanlandım ve kızımın final koşarak Türkiye rekoru kırması heyecanımı ve mutluluğumu ikiye katladı. O an hissettiğim duyguları kelimelerle ifade edemem, kızımla gurur duyuyorum. Nevin benim kalbimin şampiyonu."

Hem kendi derecesini ileri taşıdığı, hem de dünya beşincisi olduğu için çok mutlu olduğunu ifade eden Nevin Yanıt ise "Ülkemi en iyi şekilde temsil ettiğime inanıyorum, sonuna kadar mücadele ettim" dedi.

P&G teşekkürler anne kampanyası ile tüm anneleri destekliyor. Bütün ömürlerini çocuklarını başarıya ulaştırabilmek için adamış olsalar da, çoğu olimpiyat sporcusu annesi, dünyanın en büyük spor etkinliği olan olimpiyat oyunlarında çocuklarını izleme şansı bulamıyor. Olimpiyat oyunları global sponsoru P&G ise teşekkürler anne kampanyasının bir parçası olarak, pek çok olimpiyat sporcusu annesinin hayalini gerçekleştiriyor ve çocuklarının spor müsabakalarını izleme fırsatı sunuyor.

Muhabir: Ümit Çevik

Yayıncı: Yılmaz Yıldız - İSTANBUL

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel P&g'den, Milli Atlet Yanıt'a 'Anne Desteği' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement