Panzehir Fragmanına Görkemli Parti - Son Dakika
Güncel

Panzehir Fragmanına Görkemli Parti

Panzehir Fragmanına Görkemli Parti

2014 yılının en iddialı Türk filmlerinden biri olmaya aday olan Panzehir'in fragmanı 17 Aralık'ta W Hotel'de düzenlenen bir partiyle tanıtıldı.

19.12.2013 14:28

2014 yılının en iddialı Türk filmlerinden biri olmaya aday olan Panzehir'in fragmanı 17 Aralık'ta W Hotel'de düzenlenen bir partiyle tanıtıldı. Panzehir filmi oyuncuları ile iş ve cemiyet hayatından çok sayıda davetlinin katıldığı gecede gösterilen fragman büyük beğeni topladı.

Yönetmenliğini Alper Çağlar'ın üstlendiği ve başrolünde Emin Boztepe'nin oynadığı Panzehir'in fragmanı, Panzehir oyuncuları ve iş ve cemiyet hayatının önde gelen isimleriyle sinemaseverlerin beğenisine sunuldu. İzleyiciyi beyazperdeye kilitlemeye hazırlanan Panzehir, 17 Aralık'ta düzenlenen fragman partisinde filmin oyuncuları Emin Boztepe, Cüneyt Arkın, Murat Arkın, Kaan Urgancıoğlu, Çağdaş Agun, Tolga Akdoğan, Emir Bendirlioğlu, Hüseyin Özay ve Öykü Gürman'ın katılımıyla W Hotel'de iş ve cemiyet hayatının ünlü isimleriyle buluştu. Partiye katılan isimlerden bazıları şöyle: Cefi - Yasemin Kamhi, Kemal – Polat Gülman, Turgay – Nurcan Artam, Aclan Acar, Ebru Uygun, Tahire Demircan, Didem – İzzet Antebi, Sinan Melda Kosif, Buket Taşdelen, İsmet Altınkurt, Murat Evgin.

Suç dünyasının karanlık yüzünün anlatıldığı Panzehir'in başrolünü Emin Boztepe üstleniyor. Cüneyt Arkın, Murat Arkın, Öykü Gürman, Kaan Urgancıoğlu, Çağdaş Agun ve Hüseyin Özay'ın yanı sıra Hollywood aksiyon filmlerinin ünlü ismi Edoardo Costa, Christina Gottschalk Panzehir için kamera karşısına geçiyor. Oyuncular arasında yer alan Florence Eugene de Panzehir'deki ilk sinema deneyiminde dikkatleri üzerine çekiyor.

Ustaların ustası tetikçi

Dünyanın en büyük Wing Tsun ustalarından biri ve yenilmezlik ünvanına sahip olan Emin Boztepe, Panzehir'de hayatı boyunca kötülük yapmış Kadir Korkut adlı bir tetikçiyi canlandırıyor. Cüneyt Arkın'ın canlandırdığı 70 yaşındaki bir suç reisi olan Kara Cemal'in sağ kolu olarak izleyiciyle buluşan Boztepe, Elsa Lund adlı kör bir piyaniste aşık olunca olaylar başlıyor. Kadir Korkut'un yaşamak ve sevdiklerini yaşatmak için verdiği nefes kesen mücadele, sinemaseverlere heyecan dolu anlar yaşatacak.

Rakibi Hollywood'dan geldi

Hollywood'un ünlü isimlerinden Edoardo Costa, Türkiye'de ilk kez rol alacağı filmde İtalyan lakaplı Francesco Sasso'yu canlandırıyor. Şehirde korku salan bir tetikçiyi canlandıran Costa, 'kiralık katillerin Ferrarisi' olarak izleyicinin karşısına çıkacak. İtalyan lakabıyla Kadir Korkut ile kıyasıya bir mücadelenin içine giren Edoardo Costa, suç dünyasındaki tek rakibi olan Kadir Korkut ile tehlikeli rekabete giriyor.

Babasının gençliğini oynuyor

Panzehir'de suç dünyasının mutlak hakimi Kara Cemal'in gençliğini canlandıran isim Cüneyt Arkın'ın oğlu Murat Arkın oldu. Yeşilçam'ın efsane ismi Cüneyt Arkın ile oğlu Murat Arkın'ın ilk defa birlikte kamera karşına geçtiği Panzehir'in kamera arkasında da güçlü bir ekip yer alıyor. 2011 yapımı Headhunter filmindeki performansıyla uluslararası üne kavuşan Nina Bjerch Andersen Panzehir'in sanat yönetmenliğini üstlenirken, filmin müziklerini Indiana Jones, Starwars, Maymunlar adasından kaçış gibi filmlerin unutulmaz müziklerinin yapımcısı Clint Bajakian yapıyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Panzehir Fragmanına Görkemli Parti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement