Penti ile Bu Yaz Hem Karıştır Hem Yakıştır! - Son Dakika
Güncel

Penti ile Bu Yaz Hem Karıştır Hem Yakıştır!

Penti ile Bu Yaz Hem Karıştır Hem Yakıştır!

Penti 2014 Plaj Koleksiyonu, Karıştır&Yakıştır tasarımlarıyla kadınlara özgür ve farklı bir yaz vaat ediyor.

26.05.2014 11:15  Güncelleme: 11:09

Kadınların zevkleri ve alt üst beden ölçülerindeki farklılıklar düşünülerek hazırlanan koleksiyonda, her kadın kendine özel farklı bir kombin yapabiliyor. Kadınlara genç ve dinamik bir görünüm sunan tasarımlar, klasik kalıpların dışına çıkmak isteyenlerin tercihi oluyor.

Kadınların istekleri göz önünde bulundurularak tasarlanan mayo ve bikiniler, hayal edilen çarpıcı, çekici ve fit görünüme kavuşmayı sağlıyor. Kadınların vazgeçilmezi olan Karıştır&Yakıştır ürünlerinin yer aldığı koleksiyonun ana renklerini tüm yaz boyunca etkisini hissettirecek yumuşak pastel tonlar ve neonlar oluşturuyor. Limon sarısı, nane yeşili ve somon rengi bu yaz plaj koleksiyonunun temel renklerinin başında geliyor. Sorbe, fuşya ve mavi de koleksiyonda dikkat çeken diğer renkler arasında bulunuyor.

Bu sezon plajlarda kadınların her daim tercihi olan basic modellerin yanı sıra moda kesimler ve farklı tarzlar dikkat çekiyor. İkonik parçalar basic modellerle birleşerek farklı bir stil oluşturmayı sağlıyor. Retro görünümlerin öne çıktığı yeni sezonda mayolar en az bikiniler kadar beğeni topluyor. Mayo tasarımlarında iddialı sırt detayları öne çıkıyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Penti ile Bu Yaz Hem Karıştır Hem Yakıştır! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement