Penti ile Romantizme Randevu - Son Dakika
Güncel

Penti ile Romantizme Randevu

Penti ile Romantizme Randevu

Bu kış Penti kadını, cesur renklerle hayat bulan çarpıcı bir iç giyim koleksiyonuyla karşı konulmaz bir görünüme kavuşuyor.

12.02.2014 12:00

Gardıropları ele geçirecek olan bu koleksiyon, dişiliği ön plana çıkarıyor. Göz alıcı renklere sahip iç giyim koleksiyonunda, mavi ve fuşyanın ağırlığı hissediliyor. Bahara gönderme yapan modeller ile, kadınlar kendilerini hiç olmadıkları kadar güzel hissediyor.

Mavinin en derin hali…

Penti iç giyim fashion koleksiyonunda yer alan "Explore Colors" sutyen, push up etkisiyle mükemmel bir dekolte sağlıyor. Lacivertin en parlak halini sunan "Explore Colors", askılarındaki taş detaylarıyla da gecenin yıldızı olmayı garantiliyor. Tamamen dantel yapıdaki brazilian kesime sahip slip ile takım olarak kullanılabilen Explore sutyen, mavinin en gizemli ve derin halini sunuyor.

Pembe ile aşka davet…

Tarzını iç giyimine de yansıtmak isteyen ve her zaman farklılıktan yana olan kadınlar, Penti iç giyim koleksiyonun fuşya renkli modelleriyle iddiasını koruyor.

Kapsız formu ve özel dikişleri sayesinde göğsü istenen şekilde kavrayan "Allure", sabit askılarıyla da toparlayıcı bir özellik sunuyor. Dantel yapıya sahip sutyen ve brazilian slipten oluşan "Allure", beyaz kurdela detayıyla da canlı bir görüntü sağlıyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Penti ile Romantizme Randevu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement