Perde Çocuklar İçin Açılacak - Son Dakika
Güncel

Perde Çocuklar İçin Açılacak

Perde Çocuklar İçin Açılacak

Gaziemir Çocuk Tiyatroları Festivali 8-9-10 Ekim'de Gaziemir Atatürk Kültür Merkezi'nde çocuklarla buluşacak. Bu yıl ilki düzenlenen festivalin hazırlıkları tüm hızıyla sürüyor.

11.09.2018 11:11  Güncelleme: 11:10

Bu yıl Nasreddin Hoca Günümüzde, Kutup Misafirleri, Küçük Prens, Sihirbazın Çırağı, Benim Güzel Pabuçlarım ve Renkli Düşler Kumpanyası oyunları sahnelenecek. Altı farklı oyunun sergileneceği festivale 05325160797 numaralı telefondan rezervasyon yapılabilecek.

Anaokulundan, ilkokul ve ortaokulların 5.6.7 sınıf öğrencilerine kadar hitap eden oyunların hepsi pedagog raporludur. Bu sayede her yaştan çocuğun izleyebilmesi adına oyunlardaki çeşitlik özenle hazırlanmıştır.

Festivalin Genel Sanat Yönetmeni Alper Akdeniz "Bu yıl ilkini düzenlediğimiz festival için çocuklarımız için güzel oyunlar hazırladık. Onlar eğlenirken, yeni bilgiler öğrenirken derslerindeki başarıları biraz daha artacağını umut ediyoruz. Geleceğimizin teminatı çocuklarımıza bu festival sayesinde yüzlerinde bir tebessüm bırakacağımıza inanıyorum. 8-9-10 Ekimde herkesi Gaziemir Çocuk Tiyatroları Festivaline bekliyoruz." dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Perde Çocuklar İçin Açılacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement